2777
2789
عنوان

بچه ها شناسممو میخوام بندازم آشغالی تا شوهرم پیدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 112 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه مردی در کار نباشه یهو جیغ بکسم شیشه رو بشکنم و بعدش هم زنگ بزنم همسایه ها بگم فرار کرد

میدونم ولی مردم یه کلاغ چهل کلاغ میکنن حتی بهت تهمتم میزنن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حالا شاید کلا نخواد تو رو ببره سفر کسی که زنش دکتر نبره سفرم نمی‌بره خودت بی مایه نکن

مجبوره ببره یا کلا خودش نره 

به هر حال من جنگ به پا میکنم یا باید از این ساختمون بریم یا طلاق 

و راهی جز آبروی خودمو بردن ندارم 

بزنن بهتر از الانه

خدایا تو آخه هنوز بچه ایی چرا شوهرت دادن

من نمیگم تو مقصری و شوهرت و خانواده اش بی گناه ولی این راهش نیست

نه میخوام جوری نشون بدم تنها موندم مردی میخواست بیاد خونه دزدی یا هرچی بعد زنگ زدم مثلا همسایه ها ری ...

بگم خیلی خری چه حسی بهت دست میده؟ 

خدا وکیلی مسخرمون کردی یا واقعی میگی؟

خیلی خوبه که بعدا حرفت بپیچه همه جا فلانی یه مرد اومد خونه اش معلوم نیست چه بلایی سرش آورده😬

چرا من حس میکنم شوهره حق داره وقتی نظراتش خوندم فهمیدم تو این زندگی و مشکلات شون بیشتر این دختر مقصره 

چرا من حس میکنم شوهره حق داره وقتی نظراتش خوندم فهمیدم تو این زندگی و مشکلات شون بیشتر این دختر مقصر ...

نمیشه نظر قطعی داد باید حرفای اوناهم شنید ولی استاتر هم مقصره ولی من تقصیر کار اصلی رو خانواده دختر میدونم چون هنوز دخترشون بچه اس شوهرش دادن

بدت نیاد ولی پسره رو بیچاره کردی با بچه بازیات اگر هم تا حالا نگهت داشته از ترس سکه ۵۶ تومنیه خیلی بچه ای 

ولی خب اونم چشمش کور میخواست دختر بچه نگیره فکر کرده دختر بچه میتونه زندگی کنه هه بشینه بچه داریش کنه تا بزرگ شی😁

نمیشه نظر قطعی داد باید حرفای اوناهم شنید ولی استاتر هم مقصره ولی من تقصیر کار اصلی رو خانواده دختر ...

تاپیکای قبلیش نگاه کردم خیلی خیلی بچه ست 

هم خانواده دختره هم پسره که رفته یه دختر بچه رو گرفته فکر‌کرده الان‌میتونه زندگی کنه 

۱۹ چرا

بیا بفرما

خانواده هایی گرامی ای که تو ۱۸، ۱۹ سالگی بچه شوهر میدید!

اینا همینه! این واقعیتشه!

همه چی تو قرمه سبزی پختن و جوراب دوختن خلاصه نمیشه!!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!