2777
2789
عنوان

بچه ها شناسممو میخوام بندازم آشغالی تا شوهرم پیدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 112 پست
بله دیوونه شدم فقط منتظرم با خانوادش بره منم از اون طرف برم دادخواست طلاق بدم که منو تنها گذاشته و خ ...

اسی چند سالته؟ منطقت اندازه یه دختر بچه اس جسارت نباشه من رک بهت گفتم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا باید بری تا می تونی سفرو زهرمارشون کن تا دفعه دیگه نخوان با شماها بیان مسافرت. میخوایی اونا ت ...

نه میخوام جوری نشون بدم تنها موندم مردی میخواست بیاد خونه دزدی یا هرچی 

بعد زنگ زدم مثلا همسایه ها ریختن نجاتم دادن

بعد هم قهر کنم که تنهام گذاشته برم قهر خونه بابام بعد هم دادخواست طلاق

بله دیوونه شدم فقط منتظرم با خانوادش بره منم از اون طرف برم دادخواست طلاق بدم که منو تنها گذاشته و خ ...

خوشگلم ببین میفهممت 

ولی با شناسنامت این کارو نکنننن

ک بعدا نری دوباری جدید رو بگیری و یک سال معطل شی بخاطرش

چون حتی اگ بری در خواستم بدی لازمت میشه

اگ جات باشه یواشکی میزارم خونه مامانم ک خودشم ندونه

دیگ سطل آشغال اینجور چیزام لازم نیست

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

من دیگه فقط میخوام با اونا بره منم برم خونه بابام واسه همیشه

یه جیزی میگی بچه بازی داری در میاری. 

خونه بابا رفتن برا همیشه یه تصمیم هیجانی نیست. باید مسائل مهمتری وچود داشته باشن باید نشست تو ارامش بهش فکر کرد. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
نه میخوام جوری نشون بدم تنها موندم مردی میخواست بیاد خونه دزدی یا هرچی بعد زنگ زدم مثلا همسایه ها ری ...

خیلی خوبه که بعدا حرفت بپیچه همه جا فلانی یه مرد اومد خونه اش معلوم نیست چه بلایی سرش آورده😬

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کم کم و با آرومی باحاش حرف بزن بگو بشینیم دو کلمه حرف بزنیم . اونوقت بگو کم به من اهمیت میدی منو ناد ...

فایدش چیه بعد گفتن 

الان صبح گفتم چرا اهمیت نمیدی یه دکتر ببری 

گفت خب پاشو ببرم 

منم نرفتم فایدش چیه بعد گفتن 

اسی تقصیر نداری  ،پدر مادرت زود شوهرت دادن ،فعلا باید کتاب داستان بخونی ،کمتر هم فیلم ببین برات ضرر داره .

تا الان خوب بودم چیشده سوارم شدن

بعد از خوب بودن بلد نبودی با سیاست حرف هاتو بزنی!! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...