2777
2789
عنوان

اکثر صبحا از استرس شدید اسهال میشم

112 بازدید | 12 پست

چند روز دیگه امتحان شهری دارم یکبار رد شدم.

اکثر شبا وقتی از خواب بیدار میشم یهو یاد امتحان میوفتم استرس شدید میگیرم اینجور میشم.

ای خدا من چکار کنم با این امتحان آخه

دوستان یکم از امتحانتون بگید آروم بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرسری امتحانارو بار اول قبول شدم،ولی یادمه منم استرس شدید داشتم ب کل خانوادم گفتم ایه الکرسی بخونن خودمم میخوندم و اینکه قبل امتحان برا اینکه کامل تسلط داشته باشم دوسه جلسه مربی خصوصی گرفتم خیلی کمکم کرد...نترس توهم قبول میشه.شوهره ابجیم ۶باز افتاده بود توشهری.

واااای چرا اینجوری میکنی با خودت اصن سخت نیست که😑همین استرس کارتو خراب میکنهامتحان شهری عملی یا آئی ...

آیین نامه رو بدون غلط قبول شدم.

امتحان عملی.

من با ماشینم ظهرا میرم همه خیابونا میگردم رانندگیم خوبه اما خیلی استرس امتحان دارم

من هرسری امتحانارو بار اول قبول شدم،ولی یادمه منم استرس شدید داشتم ب کل خانوادم گفتم ایه الکرسی بخون ...

وای چقد عالی خوشبحالت.

ظهرا که خلوته میرم تو خیابونا میگردم رانندگیم خوبه اما استرس دارم میترسم باز خراب کنم

مامان منم اینجوری بود آخرم قرص ضد استرس خورد قبول شد

منم سری اولی قرص خوردم تمام استرسم رفت اما بازم ناشی بازی در اوردم رد شدم البته فهمیدم تو چه کاری از رانندگی ضعف دارم رفتم بیشتر تمرین کردم اوکی شدم

وای چقد عالی خوشبحالت.ظهرا که خلوته میرم تو خیابونا میگردم رانندگیم خوبه اما استرس دارم میترسم باز خ ...

رانندگیت خوبه بتزمیترسی؟اگ بدونی با چ مکافاتی قبول شدم،سال ۹۷ بود رفتم ی شهر دیگ(اونجا ازدواج‌کرده بودم )خواهرشوهرسابقم مربی بود،اون اموزشم میداد خب؟کلی ماشین سواری اینا داشتیم وقتای ازادمون.قشنگ داشتم یادمیگرفتم.جلسات اموزشم تموم شده بودامتحان ایین نامه رو دادم.کم کم ب مشکل خوردیم با شوهرسابق وخانوادش‌...دیگ من نتونسم برم امتحان شهری ...پروندمم مونده بود دست خواهرشوهرم،نمیدادبهم.چون دعوا و اینا و طلاق...هرچقد گفتیم نداد.چقد علاف شدم..ی سال نتونسم برم اتحان و کم کم یادم میرف رانندگی.اخرسر دادن پرونده رو رفتم مربی خصوصی گرفتم اون شهر  امتحانمو دادم و دراومدم خداروشکر .خاستم بگم تومیتونی.ذهنتو ازاد کن و برو 

رانندگیت خوبه بتزمیترسی؟اگ بدونی با چ مکافاتی قبول شدم،سال ۹۷ بود رفتم ی شهر دیگ(اونجا ازدواج‌کرده ب ...

چقد بد که یکسال الاف شدی.

من کلا آدم استرسی ام.

همش تو ذهنم میگم وای ینی چکار میکنم ینی قبول میشم ینی میتونم از پسش بر بیام .

ینی خسته شدم دیگه.

من هیچوقت دنبال گواهینامه نرفتم.

الانم شوهرم منو فرستاد واسه گواهینامه ماشینم برام خرید بخاطر همین مجبور شدم برم و باعث شد به رانندگی علاقه پیدا کنم اما خیلی دارم اذیت میشم برا امتحان

چقد بد که یکسال الاف شدی.من کلا آدم استرسی ام.همش تو ذهنم میگم وای ینی چکار میکنم ینی قبول میشم ینی ...

منم خیلی استرسیم.اره بخدا خیلیم سختی کشیدم تواوج طلاق و سختی ،داشتم امتحان میدادم ذهن خراب و ...

تومیتونی ...فقط پارک و دوبل اینارو خوب یاد بگیر ....

منم خیلی استرسیم.اره بخدا خیلیم سختی کشیدم تواوج طلاق و سختی ،داشتم امتحان میدادم ذهن خراب و ...تومی ...

دوبلم عالیه.

دو فرمونه هم تقریبا اوکی هستم دنده عقب هم همینطور اما میترسم اونجا هول بشم