2777
2789

۸ سال که ازدواج کردم ،الان ۴ ماه تو اقدامم 

تو این ۸ سال ۶ ماه یکبار چکاب دادم ،۹ ماه پیش فهمیدم تنبلی تخمدان گرفتم دقیقا چند وقت قبل اقدامم ،حالا اما این همه سال خوب بودم چرا باید اینطوری میشد نمیدونم حتما دلیلی داره میگم خدایا حتما دلیلی هست ،کنار اومدم دیگ حالام تحت درمانم 

خیلیام اطرافیان باردارن یا بچه دار شدن ،یسرایام فک میکنن تو این ۸ سال ما اقدام کردیم نشده تیکه میندازن با اگر بچه دا ن ترحم میکنن ولی من اصلا برام مهم نییت بی هیچ وجه ،تو این ۸ سال ، به اهداعی که داشتم رسیدم همین ی موفقیت بزرگ بقیشم خودش درست میکنه ،میخواستم بگم ناامید نباش شاید مشکلت مشکل خیلیا مثل من باش ،باز حداقل خیلی سال از عروسیتون نگذشته مثل ما مردم به شم ترحم نگاه کنن یا تیکه بندازن 

۸ سال که ازدواج کردم ،الان ۴ ماه تو اقدامم تو این ۸ سال ۶ ماه یکبار چکاب دادم ،۹ ماه پیش فهمیدم تنبل ...

من رها کردم درمانمو نه اینکه بچه دار میشم یانه ،الان تمرکزم رو درمانمه ،اگر خدا صلاح بدونه اگر شایسته باشم که بخودشم گفتم بهم میده 

آروم باش صبر کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز شما روت چله هست برو پیش یه سیدی اونو برداره 

چله یه جور مانع صددرصدی هست که نمیزاره بشه 

حتما حتما در اولویت بزار و برو بعد هم رویال عسل بخرین از عسل فروشیا اصلش رو هردوتون بخورین بهت قول میدم باردار میشی هیچ دارو درمانی نرو نه خودت و نه همسرت مشکلی ندارین شاید یکم سرعت اسپرم همسرت کم باشه که اونم با رویال حله ، هربار رابطه رو بخاطر بچه انجام ندین و بعد از رابطه نیم ساعت بلند نشو 

انشالله سال بعد عید هیچکدوم تعلیق نشیم و بتونم خبر مامان شدنت رو بشنوم اینو میگم چون مطمعنم کلا هر اتفاقی بشه به دلم میوفته و الانم میرفتم سرکار گفتم اول اینا رو بگم بهت بعد برم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من رها کردم درمانمو نه اینکه بچه دار میشم یانه ،الان تمرکزم رو درمانمه ،اگر خدا صلاح بدونه اگر شایست ...

واقعا آفرین به روحیت البته من جلو بقیه حفظ ظاهر میکنم ولی خدا خودش میدونه تو دلم چخبره 

چجوری بیخیال بشم بنظرم غیر ممکن میاد 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

عزیز شما روت چله هست برو پیش یه سیدی اونو برداره چله یه جور مانع صددرصدی هست که نمیزاره بشه حتما حتم ...

متاسفانه یا خوشبختانه به چله و این چیزا اعتقاد ندارم عزیزم 

ولی ممنون که وقت گزاشتی

واقعا آفرین به روحیت البته من جلو بقیه حفظ ظاهر میکنم ولی خدا خودش میدونه تو دلم چخبره چجوری بیخیال ...

فقط باید خودتو سرگرم کنی 

من دیگ انقدر درگیر کارم هستم که دیگ از فکر اینچیزا دراومدم ،از طرفیم هروقت ک۶ ناراحت باشم میرم شیرینی و نون میپزم حالم کلی تغییر میکنه ،یوگاهم کار میکنم از استرس و ناراحاتیم کم میکنه 

خیلی سخته نمیدونم چجوری دل بکنم تا می‌شنوم کسی باردار شده یا زایمان کرده یا خانوم باردار میبینم یا ب ...

درکت میکنم.منم یکسال و ۴ماه بعد عروسیم حامله شدم.توی این مدت اقدام بودیم ولی نمیشد اینقد حرف از مادرشوهر و جاری و...شنیدم که نگو..بیخیالش شدم و خدا بهم ی پسر خوشگل داد..حالا۲۱ماهشه..و خداروشکر ۵ماه هم هست حامله ام..ان شاااله شماهم بچه دار میشی..نگران نباش..دل بده به خدا.

امیدوارم درست بشه اما ببین مصلحتتون در چیه اگه جوان هستی و بچه دوست داری یه فکر اساسی برای زندگیتون ...

نه دیگه ۴۰سالمه ۱۲ساله ازدواج کردم اما همسرم و خانوادش آدم های سمی هستن که اصلن نمیشه باهاشون حرف زد من حتی میرم خونشون و از چیزی ناراحت میشم نمیتونم به همسرم بگم چون میگرده توی خانواده که ده سال پیش اتفاقی کی بهش چی گفته اونم شوخی مصلن همونو میکنه یه چیزی و یه دعوا راه میندازه ترجیحم اینه چیزی نگم اما بازم نمیشه تاپیک آخرمو بخون

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

اگه شرایط داری جدا شو برای چی باید پاش بمونی

نمیتونم ازدواج دوممه

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

نمیتونم ازدواج دوممه

ای  بابا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
درکت میکنم.منم یکسال و ۴ماه بعد عروسیم حامله شدم.توی این مدت اقدام بودیم ولی نمیشد اینقد حرف از مادر ...

خدا گل پسرتو برات نگه داره عزیزم 

نمیدونم واقعا توکل برخدا حتما خودش یه چیزی میدونه من که دیگه هیچی نمیگم