2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 95 پست
قصدت چیه ؟میخوای طلاق بگیری؟

نه قصدم طلاق نیست چون حس میکنم شوهرم خوب شده و دوستشم دارم

اما از طرفی نمیتونم هضم کنم چندماه پیش درنبود من باخانمی دوست شده و یکی دوبار باهاش بیرون رفته این منو داغون میکنه 

عزیزم، اون کاربر نوشته کرم داری! خوشی زده زیر دلت! مستقیم توهین کرده،درصورتی که هرکس دیگ هم باشه نمی ...

ببین توی دنیای واقعی ، لحن منم به شوخی همین شکلیه! کلا راحت حرف میزنم! مثلا اگه خواهرم بیاد حرفای استارترو بهم بزنه منم همون شکلی با لبخند به خواهرم میگم کرم داریا! خوشی زده زیر دلت چرا انگولکش میکنی آخه! 

اما توی مجازی با غریبه اینشکلی حرف نمیزنم چون طرف منو نمیشناسه که! برداشت اشتباه میکنه 

من چون اون کاربر لحنش خیلی شبیه خودم بود اصلا حرفش برام بد نبود و فقط احساس کردم خییییلی دوستانه حرف زده در واقع خیلی آدم ساده ای هست

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگاه تو همه چیو میدونی، و الان دنبال اینی ک یچیزی بهت بگه که به ارامش برسی، اعتمادت برگرده هر دوتاتو ...

اون نمیتونه بیاد مشاوره صبح تاشب سرکاره

منم فعلا شرایطشو ندارم اخه برا نیم ساعت مشاور ۵۰۰ میگیرن 

ببین توی دنیای واقعی ، لحن منم به شوخی همین شکلیه! کلا راحت حرف میزنم! مثلا اگه خواهرم بیاد حرفای اس ...

درسته عزیزم 

بخاطر همین با کسایی ک نمیشناسیم نباید یجورس بنویسیم ک طرف نفهمه شوخی یا جدی 

میدونم اون بنده خداهم جدی نبوده. ولی خب اسی ک نمشناستش توی ناراحتی حق دارا واکنش خوبی بهش نداده باشه 

نه منظورم اینه که برای چی کنکاش میکنه قصدش جداییه؟ چون واقعا چه دلیل داره بره کنکاش کنه همه چیو بفهم ...

عزیزم بالاتر نوشتم برااینکه غیرمستقیم ک بهش بگم اونم شروع میکنه اروم کردنم وحس میکنم اگه نگم منفجر میشم از شدت ناراحتی

عزیز من بهت بگم کرم داری واقعآ ناراحت نمیشی ؟شما که ادب برات مهمه واقعآ جای تعجب داره به اون کاربر خ ...

نه چیز بدی بهش نگفت

گفت کرم داری خوشی زده زیر دلت حالا بقولی درسته شاید واژه کرم داری بد باشه ولی منظورش این بود بخاطر یه چیزی که برای گذشتس حالتو خراب نکن

بعد زشت رفتار ایشونه نفرین میکنه!!!!

بعد از واژه سلیطه برامن استفاده میکنه 

زن اینقدر بد دهن!!!

متاهل🧸

نه قصدم طلاق نیست چون حس میکنم شوهرم خوب شده و دوستشم دارماما از طرفی نمیتونم هضم کنم چندماه پیش درن ...

خب باید قبول کنی که همچین اتفاقی افتاده 

اشتباه کرده و تموم شده رفته 

تو داری کنکاش میکنی که همه چیو بفهمی و وقتی امه چیو فهمیدی دوباره به زندگیت ادامه بدی خب شوهرت با خودش فکر میکنه چقدر خوبه با اینکه همه چیو فهمیده جدا نمیشه و داره زندگیشو میکنه و اینطوری با کاراش ادامه میده

بهترین دین انسانیت

درسته عزیزم بخاطر همین با کسایی ک نمیشناسیم نباید یجورس بنویسیم ک طرف نفهمه شوخی یا جدی میدونم اون ب ...

ممنونم ازت که درکم کردی و خیلی وقت گذاشتی وراهنماییم کردی عزیزم

از بقیه کاربرا که راهنماییم کردن هم ممنونم

عزیز من بهت بگم کرم داری واقعآ ناراحت نمیشی ؟شما که ادب برات مهمه واقعآ جای تعجب داره به اون کاربر خ ...

نه واقعا شخصیت من اینجوری نیست

وقتی به مزاح باشه قطعا نه

من مشکلم با نفرین کردنشه اینجور افراد زیادن توسایت نفرین نا حق هم دامن گیر زندگی خودش میشه!

کسیم که حالش بده و تحمل نظرات رو نداره تاپیک نزنه تا اعصاب بقیه و خودشو خورد کنه

متاهل🧸

نه چیز بدی بهش نگفتگفت کرم داری خوشی زده زیر دلت حالا بقولی درسته شاید واژه کرم داری بد باشه ولی منظ ...

یک تاپیک وبهم زدی و هنوز ول کن نیستی اون کاربری که درجواب کرم داری جوابشو دادم ایشون رفتن و توهنوز اینجایی داری روضه خوانی میکنی درصورتی که اصلا باشما نبودم

وهرجوابی ازم دیدی در قبال بی ادبی و پرویی شما بوده

همون بالا بهت گفتم برو بیرون از تاپیک 

هی بحث و داری کش میدی و از اول دنبال شر و بحث بودی وهستی

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نه چیز بدی بهش نگفتگفت کرم داری خوشی زده زیر دلت حالا بقولی درسته شاید واژه کرم داری بد باشه ولی منظ ...

والا از نظر من کرم داری خیلی حرف زشتیه 

شاید برا کسی عادی باشه 

اما از نظر من زشته و بی احترامی محسوب میشه

بهترین دین انسانیت

نه واقعا شخصیت من اینجوری نیستوقتی به مزاح باشه قطعا نهمن مشکلم با نفرین کردنشه اینجور افراد زیادن ت ...

خودت احیانا تمسخر نگرفتی شرایطمو؟؟

باتمسخرنگفتی خدا جای حق نشسته که شرایطم اینه؟وبایک شکلک خنده؟؟

منم کسی و نفرین نکردم چون نفرین نکرده هم ادما جواب کارا و قضاوتاشونو میگیرن یادت نره این دنیا کارما داره

خودت احیانا تمسخر نگرفتی شرایطمو؟؟باتمسخرنگفتی خدا جای حق نشسته که شرایطم اینه؟وبایک شکلک خنده؟؟منم ...

مشخص شد چه ذات پلیدی داری

درسته کاربریم جدیده اما خیلیا تو سایت منو میشناسن

و بله وقتی شما نفرین میکنی حقته که عین خودت باهات برخورد بشه

الانم برای خودت ترحم بخر بلکه آتیش درونت خاموش بشه

دیگه هم ریپلای نکن چون نظراتت باتوجه به شخصیت و شعور نداشتت برام فاقد اهمیته

متاهل🧸