2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 95 پست
خواهش از تاپیکم برید بیرون در شرایطی نیستم بخوام باکسی بحث خارج از موضوع کنمایا تمسخر وگفت کرم داری ...

به شدت متنفرم از شخصیت آدم هایی امثال شما

بعضی وقتا به اینجور مشکلات و طرز برخورد کاربر ها نگاه میکنم بیشتر پی میبرم به اینکه خدا جای حق نشسته😉

متاهل🧸

۱. وقتی حق طلاق گرفتی باید آرومتر رفتار کنی چون اگه ببینه با وجود داشتن حق طلاق ، جدا نمیشی و فقط وا ...

حتی غیر مستقیم نپرسم؟که این شماره کیه ک اینهمه درتماس و پیام بودی باهاش؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شدت متنفرم از شخصیت آدم هایی امثال شمابعضی وقتا به اینجور مشکلات و طرز برخورد کاربر ها نگاه میکنم ...

حالت خوب نیست خدا اطرافمو از همچین ادمهایی مثل شما پاک کنه

برو بیرون 

به شدت متنفرم از شخصیت آدم هایی امثال شمابعضی وقتا به اینجور مشکلات و طرز برخورد کاربر ها نگاه میکنم ...

اینقدرم باغرور سر کرسی نشین و مشکلات مردمو به خنده بگیری

مطمئن باش خدا جای حق نشسته

وهر قضاوتی کنیم نمیمیریم تادچارش بشیم حالا هم برو از تاپیکم بیرون پر از انرژی منفی بودی ازهمون اول ک پستتو دیدم

اینقدرم باغرور سر کرسی نشین و مشکلات مردمو به خنده بگیریمطمئن باش خدا جای حق نشستهوهر قضاوتی کنیم نم ...

بله خدا جای حق نشسته که الان تو این وضعیتی

همین مونده بود تو به من بگی انرژی منفی😅🤣

متاهل🧸

ببین الان تو حالت شرمندس، یعنی ی جورایی دیگ نیمخواد رابطتون به این بحث ها بکشه 

پشیمون، و انگاری از ی بحران برگشتین و الان اروم گرفتین 

وقتی دوباره سر این مسائل دعوا کنین، اونم از این حالتش درمیاد و شروع به دروغ یا انکار میکنه 

چون دیگ نمیخواد کارتون ب طلاق بکشه شروع ب انکار ممکنه کنه 

یا دعواتون بالا میگیره و این فازی ک الان برداشته میاد بیرون 

میدونم سخته، ولی سعی کن با خودت یا ی مشاور چیزی این موضوعو حلش کنی و این ارامش نسبی چ زندگیتوم گرفته دوباره تبدیل ب طوفان نشه

عزیزم بهتر یه کم درک داشته باشیم 

شما که میبینید این خانم شرایط نرمال نداره و حالش خوب نیست چرا بهش تیکه و کنایه میزنید همه ادم ها با یه چالش های دست و پنجه نرم میکنن کلا زندگی همینه کیه که مشکل نداشته باشه این چه حرفیه که خدا جای حق نشسته واقعآ حرفتون زشته 

بهترین دین انسانیت

انشالله شماهم بجای من باشی و تنت از ارامش زیادی سیر بشه تابفهمی این حجم از حال بدی ک دارم تحمل میکنم

چرا پریدی به این کاربر؟ بنده خدا حرف بدی نزده که ! 

جدی چرا؟ هرچی میخونم هیچ چیز بدی توش نمیبینم! 

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
به نظر من نپرس

مثلا چون من چند روز پیش این شماره و تو روبیکاش دیده بودم وگفتم کیه واونم استرس گرفت و گفت نمیشناسم بخدا واینا

مثلا امروز بهش بگم این شماره ک نمیشناسی کیه ک اینجا باهاش در  تماس وپیام بودی

اصلا اقا هستش یاخانم؟

مطمئنم یه دروغی سرهم میکنه ک یا یادم نیست یا یه دروغ دیگه

و من بعدش بگم ببین فلانی من بهت اعتماد کردم اما حالا ک نمیخوای بگی کیه اینو بدون حواست به زندگیت باشه و نزار بهت بدبین بشم

اینطور بهش بگم هم بده؟؟و باعث بشه نترس بشه؟؟

چرا پریدی به این کاربر؟ بنده خدا حرف بدی نزده که ! جدی چرا؟ هرچی میخونم هیچ چیز بدی توش نمیبینم!

بله چون عقده و کمبود دارن و خیلی خیلی بی ادبن بااینکه من حرف بدی بهشون نزدم هرچی از دهنش در اومد به بنده بار کرد

متاهل🧸

از طرز حرف زدنت مشخصه حال کی خوبی نیست احترام ، احترام میاره یادت نره یکم رو شعورت کار کن

این جمله و به خودت گفتی احیانا؟

به همین اذان صبح میسپارمت به خدا که تواین حال استرسی که دارم شماهم اومدی داری چرت و پرت میگی

آره ولش کن تنت از آرامش زیادی سیر شده..کرم داری ها..

نه بحث این نیست ک خوشی زده زیر دلش 

اسی کاملا حق داره که بخاطر این موضوع ذهن مشغولی بگیره، بی قرار باشه، هزار و یک فکر بیاد تو سرش، تا زمانی که رفعش نکنه ارامش ذهنیش برنمیگرده 

بنظرم یا سعی کنه با فضای ارومی اینو گله کنه از شوهرش که ممکنه تبعات برعکسی داشته باشه

یا اینکه خودش این مشکل و با خودش حل کنه ک فکر کنم صحبت با ی روانشناس یا مشاور بهتر باشه 

اینجوری تو دلش می مونه