2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم💔😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این موضوع رو برای خودت حل کن،واقعا به رشته تجربی علاقه داری یا چون همه دارن میرن این رشته فکرمیکنی باکلاسه؟ اونایی که رشته نظری هستن مخصوصا تجربی از این همه مصوبات جدید کنکور دیوونه شدن، 

یکم بهش فکر کن.... تا دراینده کارت به تغییر رشته نیفته.... 

واسه بهتر شدن ریاضیم دوره نهایی رضایوسفی پور خیلی خوبه در کنارش کلی نمونه سوال استانی حل کن مدارس یزد عالیه

این موضوع رو برای خودت حل کن،واقعا به رشته تجربی علاقه داری یا چون همه دارن میرن این رشته فکرمیکنی ب ...

چون علاقه دارم این شوقی که بتونم برم رشته تجربی قائل وصف نیست از وضعیت کنکورشم خبر دارم بنظرم اگر خرج کلاس و اینا کنم کنکور میتونم موفق بشم فوقش یسالم پشتش بمونم علاقه از عمق وجود آدم حس میشه مهم نیست بقیه چیکار میکنن

فقط همیچی اوکیه علومم هم خوبه فقط با ریاضی موندم 💔🥲

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

کلاسا خیلی از خونه ما دور ترن اون سمت شهرن هزینشونم خیلی بالاست معلمم هم معلوم نیست از کی کلاس تقویت ...

توی تلگرام دوره های کلاسینو رو دانلود کن نگاه کن

لایک نکن عزیز😂😐
کلاسا خیلی از خونه ما دور ترن اون سمت شهرن هزینشونم خیلی بالاست معلمم هم معلوم نیست از کی کلاس تقویت ...

من انلاین ریاضی میتونم تدریس کنم

ریاضی پایه نهم.. قبلا هم تدریسش کردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من انلاین ریاضی میتونم تدریس کنمریاضی پایه نهم.. قبلا هم تدریسش کردم

میتونی‌بهم یاد بدی 

البته اینجا کیسه خالیه هیچ و پوجم پول ندرم 💔😂

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

اینا یکی از بدترین روزای عمرمن من انقدر تا حالا نشکسته بودم کاش منم میتونستم تجربی برم🥲💔

سرچ کن در گوگل ( معین کرمی ریاضی نهم) 

بین اساتید انلاین کنکور شدیدا معروفه 

شاید کلاساش برات مفید باشه

میتونی‌بهم یاد بدی البته اینجا کیسه خالیه هیچ و پوجم پول ندرم 💔😂

من ساعتی پنجاه هزار تومن یا کمتر هم میگیرم

ریاضیم هم خیلی قویه

بعدا برای قیمت به توافق میرسیم

یکی دو جلسه رایگان بیا اگه نپسندی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄