2777
2789
عنوان

بچه ها ی نذر دارم قبلا حاجت گرفتم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 260 پست
تورو خداالتماس دعا دارمبرای مریضیم🙏🙏🙏

چشم میخونم براتون خیالتون راحت عزیزم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ان شاالله حاجت روابشی.ممنون از محبتت.به نیت سلامتی وظهور امام زمان عج لطفا.ان شاالله سلام ...

چشم قلبم ممنونم ازت

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من هربار نذر کردم هیچوقت بهش نرسیدماما هربار که از ته قلبم از امام رضا چیزی خواستمخودش تاییدشو از خد ...

میشه واسه پسرم دعاکنی آقا مراقبش باشه سالم و صالح وعاقبت بخیر بشه توی درسش موفق بشه

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
میدونم یه روزی حقمو میگیرهولی آخه کیانگار من اومدم تو این دنیا که ناراحت باشمو. و لاغر بشم

اینجوری نگو

درست میشه

میشه واسه پسرم دعاکنی آقا مراقبش باشه سالم و صالح وعاقبت بخیر بشه توی درسش موفق بشه

منم براش دعا میکنم

تو رو خدا واسه من خیلی دعا کن که شوهرم برگرده وآشتی کنیم دوباره بریم زیر یک سقف زندگی کنیم،،، اسمم س ...

چشم قلبم میخونم برات

ده روز،، من چندساله دارم میخونم

این نذر ده روزه فرق میکنه من خودم بار اول روز سوم حاجت گرفتم مادرم روز دوم ویگ تا ده روز خوندیمش