2777
2789
عنوان

بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم منم ۴ بیدار شدم دسشویی کرد پاکسازی انجام شد بعد خوابیده با کلی ادا ولی اقدامم 🤣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم قدم نو رسیده مبارک.خدا قوت بهت.برلی منم دعا کن شیرم زیاد شه.من فعلا در مرحله ای ام حاضرم بیدار ...

از حکیم بانو پک شیرافزا بخر

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حتی اگه بچه هم نیاریم آرامش نداریم

دقیقا همینه آرامش و این دنیا غیر ممکنه همیشه دغدغه هست

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
خوش به حالت که جرات اقدام کردن داری

خودتو چالش نندازی دنیا چالش ایجاد میکنه

دوقلون

ای جانم واقعا حق داری چون مادری یه شغل بدون مرخصی هست مخصوصا دوقلو که فبها 

تازه بچه ها بخوابن هم دغدغه هاشون نمیذاره بخوابه آدم 

چرا باید الان که از شک به بارداری خوابم نمیبره این تاپیکو بزنی آخه

😭😭😭

از فکر آسیب خوردن روحیه بچم و آماده نبودن خودم

نمیخوام دیگه

خدایا 

میدونم بیخیالی کردم پشیمونم

نمیخوام

خودتو چالش نندازی دنیا چالش ایجاد میکنه

دقیقا همینه منم بهش رسیدم 

منم پشت هم بچه آوردم تا تمام انرژیم برای زندگی خودم باشه وقت فکر کردن به این و اون نداشته باشم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین