2777
2789
عنوان

شوهرم استوری عاشقانه گذاشته ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 63 پست
چیکار کنم من

شما اون خانوم و محو کن 

چون مردا بیشتر از خانم ها احساساتی ان ولی به روی خودشون نمیارن و احساسات زودگذرن بقیه ش توهمه اون محو شه تا حدودی اوکی میشه 

🔥🍷

شوهرت درست فکر میکنه اون زن اگ هنوز حسی نداشت شوهرت ک متاهل هست رو فالو نمیکرد و متاسفانه شوهرت هم ه ...

نه شوهرم فالو نکرده دختره فالو کرده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی جورایی نزار ادامه دار باشه ممکن خدای نکرده کم کم پیامی چیزی بدن .بنظرم سعی کن شوهرتو سرگرم کنی و ا ...

چیکار کنم مثلا هنوز به شوهرم نگفتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببخشید ولی چرا باید این کارو کنه؟خب اگه دوسش نداره نباید مثل کنه بشه براش خیلی توافقی میتونن از هم ج ...

نخیر این باید جلوشونو بگیره 

وگرنه چه دلیلی داسته شوهرش با پای خودش این خانم رو برای ازدواج انتخاب کنه 

این زن چرا باید زندگی چندین چند سالشو‌ ببازه به یه شخصی ک فقط ازش کمی خاطره هست 

آدم اول باید برای زندگیش همه کاری کنه 

ولی وقتی دید فایده نداره بکش کنار خودشو 

نه اینکه الان شوهرش رو دستی دستی تقدیم اون زنیکه کنه 

چیکار کنم مثلا هنوز به شوهرم نگفتم

نمیدونم والا..نمیشد بگیش چرا قلب سفید؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
نمیدونم والا..نمیشد بگیش چرا قلب سفید؟

راستش هنوز به رو نیاوردم ببینم تا کجا پیش می‌ره 

اتفاقا خوشحال باشه اسمش تو شناسنامه اینه و اونم دیگ نیس .میشه درسش کرد میتونه هم بشینه غصه بخوره بگه ...

عزیزم میشه بیای تاپیک اخرم و بگی بنظرت به روی شوهرم بیارم یانه؟

برای شوهرت متاسفم ک برای یع هوس داره زندگیش رو به خطر میندازه باید جلوشونو بگیری

چه هوسی ؟عاشقشه 

چرا با هم ازدواج نکردن اگ انقد عاشق و معشوق بودناااه انقد بدم میاد از این ادا ها خب تویی ک کس دیگ ت ...

انگار از لج اون باهام ازدواج کرده