2777
2789
عنوان

خب شما جای من باشین چه غلطی می کنین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 38 پست

لاغر میکنم 

قدمو دوس میدارم ..قیافمو دوس میدارم 

خانوادمو رام میکنم ..باهاشون خوب حرف بزن ..خوب رفتار کن ..فک نکنم همچنان بداخلاق باشن 

دوست هم ب  ی ورم نیس داشته باشم یان

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وییی بامزه ایی ک ی دختر گرد و تپلی.. 🥰 من بات‌ دوست میشم خیلی پایم. 

ولی دوست عزیز ب‌جای نشستن و‌زانو غم بغل کردن برنامه بریز برو باشگاه لاغر تر شو.. ب پوست صورتتم‌برس پوست خیلی مهمه هرچی صاف. تر و‌شفاف تر خوشگل تر میشی. پدر مادرام با این‌همه‌مشکلات اعصاب نمی‌مونه براشون.. 

قسمت پدر و مادر

گاها بد فشار میارن ب آدم ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خودتو کمی لاغر کن اراده کن اعتماد به نفست می‌ره بالا وقتی اعتماد به نفس داشته باشی خیلی بهتر پیش میر ...

بله اما بعضی از خانواده ها از جمله خانواده خودم هم اعتماد به نفسمو گرفتن هم عزت نفس

انگیزه هیچ کاری برام نمونده از ترس شکست خوردن دست به هیچکاری نمیزنم

برای خودت برنامه بنویس

به این صورت

باشگاه رژیم

روزانه مثلا ۴ ساعت کار عمیق : درس خوندن بدون گوشی و هرچیز سرگرم کننده

هم اندامت اکی میشه قیافه رفته رفته بهتر میشه 

درست هم بهتر میشه 

هرچی بیشتر عمل کنی اعتماد به نفست هم بهتر میشن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

همه خونواده ها فرشته نیستن

چ ربطی داش /

برو باشگاه،واسه قدتم برو والیبال یا بسکت،

کلاس های طراحی یا نقاشیو موسیقی برو ،چیزای جدید یاد بگیر ، به پوستت،موهات،و دندونات خیلی برس چون جذابیت چهره به ایناست ، راجب خانواده‌ات هم سعی کن بیشتر فکر کنی اونا همه‌ی دارایی های توان، اون قسمت نداشتن دوس رو هم میتونی بزاری تو لیست چیزای مثبت

بله اما بعضی از خانواده ها از جمله خانواده خودم هم اعتماد به نفسمو گرفتن هم عزت نفسانگیزه هیچ کاری ب ...

درکمون نمی کنن به خدا

نمی فهمن خانواده ات که خوب نباشی هرچی ام خوب باشی بازم هیچی نیستی

برعکس خونوادت خوب باشه گ***ه می گیره طلا تحویل جامعه می ده