2777
2789
عنوان

به شوهرم کم غذا میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 28 پست

دلم سوخت براش😢😂

اصولی باید لاغر کنه اینطوری ک فایده نداره 

باید بره باشگاه اونجا مربی برنامه غذایی بهش بده و البته قبلشم باید ازمایش بده 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

آخر سر تو بده میشی.بقیه خوب.ببین مامانا نمیتونن به فرزندشون بگن نخور حتی اگه ۶۰سالش باشه

چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا یه شب که هزار شب نمیشه مهمونی بذار بخوره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خانوادش میدونن رژیمه بهش غذا زیاد میزارن به نظرت چرا

قرص کاهش اشتها بهش بده نیم ساعت قبل غذا از داروخانه حتما بگیر و گیاهی ضررم نداره بخاد بخوره خودش نمیتونه من ۱۲ کیلو کم کردم پارسال جراحی داشتم نخوردم برگشت

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامور غذا خوردن و نخوردن شوهرتی یا زنش که باید رفیقشم باشه؟

مطمئن باش شوهرت بیرون خودشو سیر میکنه بعد میاد پیش شما

دوم اینکه من ۴۰ ساله دیدم اصلا بهش نمیومد ۴۰ سالش باشه خودتو اذیت نکن تو رژیم های سخت هم یه وعده غذای آزاد دارن البته باید میزانش فشار نیاره به بدنشون

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

همسرت خودش باید بخواد و اراده کنه.

شاید بهتر باشه اول چکاپ کامل انجام بدن. 

بعد اگر مشکلی نبود ، با یک برنامه ورزشی درست و اصولی و یک برنامه غذایی مناسب ، پیش برن. 

قرص لاغری و اینجور چیزها هم به هیچ وجه استفاده نکنید. 

چه قرصی عزیزم

اسمشویادم رفته 

یادم بیاد مینویسم برات 

داروخانه بری بگی برا کاهش اشتها میدن بهت اخه داروخانه همه داروها سیب سلامت داره و تضمین شده خیالت راحت هرچی داد بگیر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اسمشویادم رفته یادم بیاد مینویسم برات داروخانه بری بگی برا کاهش اشتها میدن بهت اخه داروخانه همه دارو ...

منم ۸کیلو پارسال با آلفا اسلیم کم کردم.ی بار از داروخونه خریدم خوب نبود.الانم پودر جلبک بلویری خریدم از فردا بخورم

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
منم ۸کیلو پارسال با آلفا اسلیم کم کردم.ی بار از داروخونه خریدم خوب نبود.الانم پودر جلبک بلویری خریدم ...

جلبک من بدم میاد 

فک کنم اسم قرص برکینگ فت بود