2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه با روشهای دیگه کارت راه میفته و موهای ضخیم و سیاه نداری نروووو

کلا پوستم روشنه و بورم واصلا مو های بدنم ضخیم نیست بخاطر راحت بودنش دوست داشتم برن ولی دو دلم نمیدونم چکار کنم 

کلا پوستم روشنه و بورم واصلا مو های بدنم ضخیم نیست بخاطر راحت بودنش دوست داشتم برن ولی دو دلم نمیدون ...

در بهترین حالتی و لطفا خواهرانه به عنوان کسی که سالهاست لیزر میرم میگم که خودتو تو این مسیر ننداز عزیزم...اصلا هم اوضاع ما راحت نمیشه...هشتاد درصد موها دوباره برمیگردن و حتی بیشتر هم میشن گاهی....و تو مجبوری هر ماه و بعدا هر سه ماه و چهار ماه و...دوباره بری وگرنه موها برمیگردن

در بهترین حالتی و لطفا خواهرانه به عنوان کسی که سالهاست لیزر میرم میگم که خودتو تو این مسیر ننداز عز ...

عزیز یعنی برمیگرده؟ من پنج جلسه رفتم تیتانیوم پلاس خیل خوب جواب گرفتم ۸۰ درصد ریزش داشت این ماه نشد برم یعنی برمیگرده؟ خسته شدم انقد رفتم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻