2777
2789
عنوان

بیاین بگم داداشم چطور خیره میشه به زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 31 پست
میشه پروفتو عوض کنی😎ای ام طالبان🤣🤣🤣

وای از دست اون کاربر روانی شدم😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
کاملاااا موافقم نمونش مادرم ۱۷ سال از پدرم کوچیک بماند مادرم خانواده اصیل پولدار زیبا پدرم فقیر ب شد ...

همیشه اونی خیانت میکنه که طرفش هیچی کم نداره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا شوهر من برعکسه بخودم نمیرسم یمدت نگاهم نمیکنه هیچی نمیگه بعدش برم جایی بخودم برسم میگه اینا چیه مالیدی 

ولی تند تند بخودم برسم چیزی نمیگه بیشتر تعریف میکنه😫

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای از دست اون کاربر روانی شدم😂😂😂😂😂😂😂

وای منم 

میخواستم جوابشو بدم بچم رو دستم خواب بود 🤣🤣🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

لطفا هرجا دیدین زنی هیات دیده سریع نپرسید به نظرت چی کم گذاشتی 

این سوال اون زن رو نابود میکنه

اتفاقا اونی خیانت میکنه که زنش چیری کم‌نمیذاره

از ناکافی بودن نیست

وای منم میخواستم جوابشو بدم بچم رو دستم خواب بود 🤣🤣🤣

جالبه ماهی یبار آنلاین میشه جواب میده میره رو مخ آدم 😂😂😂😂اون کاربری بدبخت ترکیده عکسشم فیکه😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
پس چرا شوهر من برعکسه بخودم نمیرسم یمدت نگاهم نمیکنه هیچی نمیگه بعدش برم جایی بخودم برسم میگه اینا چ ...

خب شوهر شما دوست داره شما رو خوشگل ببینه 

شمام که براش انجام میدی دمت گرم

من منظورم این بود که خیانت ربطی به ناکافی بودن زن نداره

خب شوهر شما دوست داره شما رو خوشگل ببینه شمام که براش انجام میدی دمت گرممن منظورم این بود که خیانت ر ...

اونموقعی ک نمیزنم بعدش میزنم شاکی میشه ک کلا نزن همینجوری خوبه گیر میده بهم ولی تند تتد برسم چیزی نمیگه 

فک کنم جنبه نداره ولی درکل خدا به برادرت عمر باعزت بده

لطفا هرجا دیدین زنی هیات دیده سریع نپرسید به نظرت چی کم گذاشتی این سوال اون زن رو نابود میکنهاتفاقا ...

اتفاقا اون مرد یچیزی کم داره 

همیشه زنای دوم ک با مرده هستن انگشت کوچیکه خانوم خود اقا نیستن

اونموقعی ک نمیزنم بعدش میزنم شاکی میشه ک کلا نزن همینجوری خوبه گیر میده بهم ولی تند تتد برسم چیزی نم ...

قربونت عزیزم 

منم خیلی دوست دارم به خودم برسم بخاطر دل خودم 

لباس خونه های خوشگل میخرم 

خیلی دوست دارم خوشگل پوشیدن تو خونه رو

شوهرم دوست داره این کارامو ولی به خودم نرسمم هم چیزی نمیگه 

قربونت عزیزم منم خیلی دوست دارم به خودم برسم بخاطر دل خودم لباس خونه های خوشگل میخرم خیلی دوست دارم ...

اره ولی بهتره از هردوطرف بوم نیوفتیم 

من بخاطر راحتی همیشه شرتک پامه اصلا شلوارخونگی  ندارم اون اویل حس میکردن خیلی پاهام براش جذابه 

اما الان اصلا این حسو ندارم براش طبیعی شده 

ولی روزایی ک مهمون میاد مجبوری شلوار میپوشم بعدش ک باز شرتک میپوشم میبینم دست میزنه به پاهام 

حس میکنم داداشتونم براش جاذبه داره خانومش

حرفتون کاملا درسته ولی اینکه مو شونه نمیکنه و میگه نگاه جنسی 

خب همسرشون نگاه جنسی داشته باشه مگه ایرادی داره 

نظافت در وهله اول برای خود ادمه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حرفتون کاملا درسته ولی اینکه مو شونه نمیکنه و میگه نگاه جنسی خب همسرشون نگاه جنسی داشته باشه مگه ایر ...

بله حرف شما کاملا درسته 

من خودم این نوع سبک رو دوست ندارم و برای دل خودم نو خونه تیپ میزنم حسابی ، از نگاه ج.  س س هم اذیت نمیشم 

چون یخ نیاز دوطرفه است و خدا قرار داده و باعث تنوع و لذت در زندگی هست

من این پست رو گذاشتم فقط برای اینکه بگم خیانت مرد ربطی به کم گذاشتن زن نداره 

وگرنه هستن زنهایی که حتی مو شونه نمیکنن ولی شوهرشون وفاداره بهشون

چون خودم وقتی خیانت دیدم یه مدت همش احساس زشت بودن یا ناکافی بودن داشتم ولی شوهرم گفت مشکل از تو نبوده از خودم بوده 

خودمم یه مدت گذشت تا حس و حالم درست بشه

گفتم یه چیزی بذارم برا آروم کردم زنهایی مثل خودم که تجربه تلخ خیانت رو داشتن

اره ولی بهتره از هردوطرف بوم نیوفتیم من بخاطر راحتی همیشه شرتک پامه اصلا شلوارخونگی ندارم اون اویل ...

دقیقا درست میگی 

باید تنوع داد تا عادی نشه 

منظورم از خوشگل پوشیدن فقط لباس باز نبود 

من تنوع میدم 

هم لباس راحتی هم لباس بسته هم لباس تنگ و ... 

ولی دوست دارم همشون خوشگل و شاد باشن 

لباس تیره دوست ندارم یا لباس گشاد زشت 

لباس گشاد و‌راحتی هم میخوام بخرم نگاه میکنم طرح و برش و رنگش قشنگ باشه

یا رنگهایی تی شرت و شلوار باید به هم بیاد و بی ربط نباشن