2777
2789
عنوان

دلم با نامزدم نیست😔🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من اول ببین شرایط خودت چجوری اگه همسر پولدار میخوای باید یا خانوادت پولدار باشن یا خودت یه شغل داشته باشی قاعدتا اگر نداری انتظار آدم پولدار نباش اگر دوست داری آدم پولدار بیاد سراغت اول تلاش کن یکم سنت بالاتر بره به یه جا برسی بعدش انشالا تصمیم بگیر بعد بنظرم این پسر شرایطش خوبه میتونی بهش فرصت بدی مثلا بگو اول خونه تهیه کن بعد ازدواج میکنیم اینجوری هم تو پیشرفت کردی هم اون اگرم بتونی کمکش کنی چه بهتر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم😍

دعوام کردد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اگه دوسش داشتی نمی نوشتی دلم باهاش نیست . و پولش برات معیار نمیشد . اول تکلیفتو با دلت معلوم کن بعد ...

سر پول دلم نیست

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

نمیخوام حال خوبم رو باچونتوی😏خراب کنم برو خدا روزیتوجای دیگه نقدکنه

ولش کن سارا بزار بگه برا خودش

شنده باید عاقل باشه

منم بهش برگشتم ولی اونقد ک بگی دلم دیگه باهاش نیست عوضی بازیایی سابقش یادم میادتو‌اگه ادم خوبیه بمون ...

پسر خوبیه