2777
2789
نه

عزیزم من طلاقم انجام میشه ؟؟؟بعدطلاق برگشت داره شوهرم ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادم عزیزم ..الان حست راجع به اینک حسین صب اعدام میشه یا بهش رضایت میدن چی میگ؟میدونم حالت بده ببخش ...

نه خواهش میکنم عزیزم 

الان حسم میگه نه نمیشه البته پنجاه پنجاه هستم ها 

چون میگم حالم خوب نیس خوب نمیتونم ارتباط بگیرم 

نه خواهش میکنم عزیزم الان حسم میگه نه نمیشه البته پنجاه پنجاه هستم ها چون میگم حالم خوب نیس خوب نمیت ...

انشاالله حال دلت خوب بشه مهربون ..

خودمونم امیدمون همینقدره

توکل برخدا

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

نه

حس پارتنرم بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

نه خواهش میکنم عزیزم الان حسم میگه نه نمیشه البته پنجاه پنجاه هستم ها چون میگم حالم خوب نیس خوب نمیت ...

عزیزم ایشالله حالت بهتر بشه 

میشه بگی من با عشقم ازدواج میکنم یا ن 

و اگه اره چقدر وقت دیگه؟