2777
2789
عنوان

ترس از دست دادن عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 53 پست
وایی منم بابام و داداشم و مامانم مخصوصا داداشم وای خدایا توبه

منممممم🥲تازه من دایی هامم هستن عاشقشونم

عمه هامم هستن همش ترس اونارم دارم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اما من پدرم جلوچشمم رفت ازبچگی زیر پتو اشک ریختم همش استرس مامانمو داشتم اونم رفت وهییییچ کس جز خواه ...

وای خدای من قلبم گرفت با خوندن نظرت الهی بمیرم تو چیا کشیدی دختر چند سالته الان

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط زندگی رو به کام خودت تلخ می‌کنی هزار بار دور باشه از شما اون حس یک صدم حسی نیست که وقتی عزیز از دست میدیم تجربه می‌کنیم و به طرز عجیبتری هم زنده می مونیم هم میخوریم هم می‌خوابیم حتی می‌خندیم.من مادرمو از دست دادم و این پست رو زندگی کردم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

عزیزم ازشرشیطان و وسوسه هاش به خداپناببر.اینچیزارو جذب نکن.منم شبو روز ترس ازدست دادن داشتم حالام عزیزترین خواهرم همونی ک کوچیکتربودازهممون ووابستش بودیم پرکشیده رفته😔انگار ک یک کوه سفرکرده ازین دشت اینقدر ک خالی شده بعدازتوجهانم

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

فقط زندگی رو به کام خودت تلخ می‌کنی هزار بار دور باشه از شما اون حس یک صدم حسی نیست که وقتی عزیز از ...

اره میدونم ادم با همه چی کنار میاد💔🥲میخوام فکر نکنم ولی نمیشه

تو لحظات خوشی همش یادم میاد و زهر مارم میشه

وای خدای من قلبم گرفت با خوندن نظرت الهی بمیرم تو چیا کشیدی دختر چند سالته الان

18سالمه خدانکنه عزیزم علت شب بیداریام همینه اما من مطمئنم تا سی سال دیگه هم بیشتر بابات کنارته انشاالله 

نح من همش فک میکنم داداشم‌میمیره عصبی هسم از دس خودم که چرا اینجوری میشه

خیلی حس بدیه کاش میتونستیم جلوی افکارمونو بگیریم

اره میدونم ادم با همه چی کنار میاد💔🥲میخوام فکر نکنم ولی نمیشهتو لحظات خوشی همش یادم میاد و زهر مار ...

یه مدت مقاومت نکن در برابرش کم کم یادت میره

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
18سالمه خدانکنه عزیزم علت شب بیداریام همینه اما من مطمئنم تا سی سال دیگه هم بیشتر بابات کنارته انشاا ...

وای خدایا قلبم گرفت همسن منی تقریبا 

با خوندن حرفات اختیار اشکام از دستم رفت

عزیزم ازشرشیطان و وسوسه هاش به خداپناببر.اینچیزارو جذب نکن.منم شبو روز ترس ازدست دادن داشتم حالام عز ...

مرگ خواهر ادمو نابود میکنه💔من اتفاقا ب هرچی فکر میکنم سرم میاد نمیدونم چطوری جلوی مغزمو بگیرم💔💔

ولی کسی جاشونو نمیگیره بنظدم

کاملا درسته هیچکس نمیگیره اما اگر نا امید باشیم نمیتونیم بدون اون ها ادامه بدیم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
مرگ خواهر ادمو نابود میکنه💔من اتفاقا ب هرچی فکر میکنم سرم میاد نمیدونم چطوری جلوی مغزمو بگیرم💔💔

توچشام نگاکن ببین من مردم...همش بگواعوذبالله من شیطان رجیم زیاددد بگو.به این فک کن خودتوبابات قراره ۱۵ساله دیگه برین زیارت به این فک کن بابات بشه۱۰۱سالش چ شکلی میشه😍کلی غر بزنه دخترررر اون عصای منوبیار

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

خیلی حس بدیه کاش میتونستیم جلوی افکارمونو بگیریم

یه چیزی بگم ناراحت نشو ببین نمیگم بهش فکر کن امابپذیر تا صد سال دیگه هیچکدام ازماهانیستیم راحت میشی اینجوری وقتی پذیرفتی اتفاق منفی هم واست نمیفته باورت میشه یه یارتب کردم مامانم بغلم کرد تبم اومدپایین یعنی حس کردم تاخود صبح بغلش بودم حتی یع بار توگوشی بودم بخاطر یه موضوعی ناراحت بودم گفت نگاه هیچی نمیشه همون لحظه حل شد یه بارلباس خریدم گفتم کاش بودی میگفتی قشنگع جون همش باهم میرفتیم خرید یعدیکی از همسایه ها صبح گفته چیزی خریدی گفتم چطور گفت مامانت به خوابم اومد گفت دیدی دخترم چی خرید بع این خاطر به خواب همسایه اومد که من باور کنم اگه به خواب خودم میومد میگفتم بخاطر فکرم درگیر بود 

اما من پدرم جلوچشمم رفت ازبچگی زیر پتو اشک ریختم همش استرس مامانمو داشتم اونم رفت وهییییچ کس جز خواه ...

من مطمئنم خدا در وجود شما یه قدرت خاصی دیده تا همچین غمی بهتون داده 

نمیدونم چن سالته اما مطمئن از تمامیه هم سن های خودت خیلی خیلی قوی تری کافیه دقت کنی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂