بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط زندگی رو به کام خودت تلخ میکنی هزار بار دور باشه از شما اون حس یک صدم حسی نیست که وقتی عزیز از دست میدیم تجربه میکنیم و به طرز عجیبتری هم زنده می مونیم هم میخوریم هم میخوابیم حتی میخندیم.من مادرمو از دست دادم و این پست رو زندگی کردم
یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
یه چیزی بگم ناراحت نشو ببین نمیگم بهش فکر کن امابپذیر تا صد سال دیگه هیچکدام ازماهانیستیم راحت میشی اینجوری وقتی پذیرفتی اتفاق منفی هم واست نمیفته باورت میشه یه یارتب کردم مامانم بغلم کرد تبم اومدپایین یعنی حس کردم تاخود صبح بغلش بودم حتی یع بار توگوشی بودم بخاطر یه موضوعی ناراحت بودم گفت نگاه هیچی نمیشه همون لحظه حل شد یه بارلباس خریدم گفتم کاش بودی میگفتی قشنگع جون همش باهم میرفتیم خرید یعدیکی از همسایه ها صبح گفته چیزی خریدی گفتم چطور گفت مامانت به خوابم اومد گفت دیدی دخترم چی خرید بع این خاطر به خواب همسایه اومد که من باور کنم اگه به خواب خودم میومد میگفتم بخاطر فکرم درگیر بود