2777
2789
عنوان

خانوما از گوش پسرم همینجوری چرک زرد میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 67 پست

من بخاطر سرما خوردگی زد به گوشم رفتم دکتر گفت عفونت کرده و رسیده به پرده گوش 

گفت نباید قطره بریزی تو گوش یه قطره بینی داد و آموکسی کلاو و یه شربت 

خداروشکر بعد ۷ روز خوب شدم 

بنظرم خودسر کاری نکن ببر دکتر بهتره شاید نیاز باشه کار بیشتری انجام بده

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه تخیلیه بشه خوبه میگن خوب نیست که

دخترمنم عفونت شدید داشت،بعد دوره درمان کم کم میریزه بیرون و منم میبرم حموم و آروم تموم میکنم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
میترسم پرده آسیب دیده باشه

احتمالا ساکشن میکنه

بخاطر تجمع جرم و آشغاله گوشش هس

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

پسر منم همیشه سر سرماخوردگی گوش درد میشه و ازش ترشحات میاد بیرون

دکتر پروفین برای درد و التهاب میده با یه شربت چرک خشک کن

یروزه خوب میشه

نترس

بدن ترمیم میکنه پارگی رو

پارکی درد داره بی طاقت میشه شنوایی‌ اش تغییری کرده؟

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
لطفا شما دکتری نکناون جرم بودمال این خانم این بچه اینقدر عفونت حلق داشته کخ زده به گوشش و عفونت مال ...

حالت خوبه جنگ داری مگه حرف زدن بلد نیستی نزدنش روهم بلد نیستی من طبق تجربه خودم خواستم از نگرانی دربیاد در مورد شما مگه نظری دادم

واقعا عالیه دختر عمه من این کارو کرد پرده گوشش،پاره شد

وا مگه فرو کرده تو گوش ؟

اندازه یه سانت سیر رو برش بدن بزار اول گوش چسب نوار بزنن یا کلاه بپوشن تا صبح باشه

ما همیشه برا خودمون و بچه ها اینکارو میکنیم

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

صبح میبرمش حتما

بردیش خبری بهمون بده برات بچت ایت الکرسی میخونم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

پسر منم همیشه سر سرماخوردگی گوش درد میشه و ازش ترشحات میاد بیروندکتر پروفین برای درد و التهاب میده ب ...

درد داره ولی از وقتی چرک خشک کن خورده درد نداره داره چرکا میریزه بیرون 

زندگیم فدای پسرام