2777
2789
عنوان

خانوما از گوش پسرم همینجوری چرک زرد میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم خواهش میکنم فردا حتما ببرش دکتر

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

جدی خدا خیرت بده دارم سکته می‌کنم چجوری بود دخترت امروز گوشش خیلی درد می‌کرد دخترم چرک گوش چجوریه تر ...

گوش منم ۵ ماهه عفونت کرده ولی هر کاری میکنم عفونتش بیرون نمی‌ریزه چیکار کردین تخلیه شد

من چشم رو گفتم پماد استفاده کرد.گوش رو قطره دکتر تجویز کرد لطف کن کامل بخون بعد نظربده

لطفا شما دکتری نکن

اون جرم بود

مال این خانم این بچه اینقدر  عفونت حلق داشته کخ زده به گوشش 

و عفونت مال پشت پرده بوده 

و باید بره متخصص

میترسم پرده آسیب دیده باشه

نترس هنوز که دکتر ندیده و تشخیص نداده که پرده گوشش پاره شده 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.