2777
2789

باید اسم بگم؟

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم کاربری؟

قطعا خیلیا اسم واقعیشونو نمیگن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

سمیرا 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

خب اسمت چیه اسم من مانلیه

خیلیییی زیباست 

اسم دخترمنم هست🤗💓

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.