2777
2789
عنوان

من اینقد بچم دوس دارم که هیچوقت به دنیا تمیارمش

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست

باور کن شوخی نمیکنا دنیا یه حالت ماتریکس داره یعنی اینکه برا داشتن حذاقل ها باید خیلی زجر بکشی مثلا همین هفت صبح مدرسه رفتن ها به بهونه یادگیزی یه مشت درس چرت و اینکه ها ساعت ها رو صندلی نشستن و برده شدن معلم ها.... و این تازه یه نمونش هست اونم تو ایران هزار جور فشار دیگه رو ادم هست و حالا بچه ات بعد هجده باید زجر بکشه که یا مهاجرت کنه و یا اگر نره النجا چه خاکی تو سرش بریزه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه روح ها همون روز اخر افرینش جهان خلق شدن و اونایی که دوست داشتن به دنیا بیان، مقرر شده. شما به دن ...

این حرف ها رو از کجا درمیارین؟!! چیزی که اصلا تجربه نکردیم و نمی دونستیم چی هست رو چجوری دوست داشتیم و قبول کردیم بیایم؟

این حرف ها رو از کجا درمیارین؟!! چیزی که اصلا تجربه نکردیم و نمی دونستیم چی هست رو چجوری دوست داشتیم ...

میتونین راجع به عالم ذر مطالعه بفرمایید و متوجه شین از کجا درمیاد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
همه روح ها همون روز اخر افرینش جهان خلق شدن و اونایی که دوست داشتن به دنیا بیان، مقرر شده. شما به دن ...

لطفا منبع علمی برا حرفتون ذکر کنید طبق همین اراجیف اتفاقا روح اصلا دوست نداره و مجبورش میکنن  بیاد کی حاضر اون جای گرم و نرمو ول کنه بیاد تو زباله دون دنیا 

به قول گلچین گیلانی 

بشنو از من کودک من زندگانی

خواه تیره 

خواه روشن 

هست زیبا 

هست زیبا 

هست زیبا 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
این حرف ها رو از کجا درمیارین؟!! چیزی که اصلا تجربه نکردیم و نمی دونستیم چی هست رو چجوری دوست داشتیم ...

عزیزم اینا ادمایین که برا تحمل فشارای این دنیا رو میارن به قبول این اراجیف که سختی ها براشون قابل تحمل تر بشه وگرنه شما الان حاضری تحت خواب گرمتو ول کنی بری تو سرما 

لطفا منبع علمی برا حرفتون ذکر کنید طبق همین اراجیف اتفاقا روح اصلا دوست نداره و مجبورش میکنن بیاد ک ...

شما بهش بگو اراحیف

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم اینا ادمایین که برا تحمل فشارای این دنیا رو میارن به قبول این اراجیف که سختی ها براشون قابل تح ...

والا چی بگم ! تو یه قسمت از  زندگی پس از زندگی یه خانمی صحبت میکرد می‌گفت من قبل از به دنیا اومدن رنج دنیا رو دیدم و‌دلم نمی خواست به دنیا بیام‌ ولی بعده ها به زور به دنیا اومد! به قول یه شاعری  چیست این افسانه هستی خدایا چیست؟..........