2777
2789

من واقعا به این نتیجه رسیدم که دنیا خیلی جای غمگینی هست و دلم نمیخواد بچم با این همه سختی و غم دنیا عجین بشه و هیچوقت ب دنیا نمیارم شوهرم م راضیه تقریبا 

ولی بنظرم دنیا اونقدرم غمگین نیست

زندگی سخته درسته

ولی خب همینه دیگ

غم هست

شادی هست

درد هست 

خوشی هست

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه روح ها همون روز اخر افرینش جهان خلق شدن و اونایی که دوست داشتن به دنیا بیان، مقرر شده. شما به دنیا نیاری  اون روح توسط پدر و مادر دیگه ای کالبد فیزیکی میگیره و دنیا میاد.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

اگه از کارت راضی بودی از ته دل تاپیک نمی‌کردی راستش الآنم دنبال تایید هستی تا دلت آروم بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با وجود آواز پرنده ها و صدای ابشار و طلوع خورشید خانم ...دنیای ما غمگینه؟

ما انسان های غمگینی هستیم. 

دنیا نه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بعد ۲۰ ۳۰ سال بعد چی وقتی مریضی و پیری منو آدما رو ببینه افسرده میشه

زندگی همینه عزیزم  تولد هست رنج غم شادی خوشحالی لذت پیری مریضی و مرگ نمیشه از هیچکدوم فرار کرد 

من خودم بچه دوست ندارم ... البته ک تو ایران به دنیا اوردنش هم اشتباهه  ولی به این فکر کن که خودتم تو زندگیت خیلی حسای قشنگی رو تجربه کردی خیلی یه سری جاها حالت خوبه علتشم همین حیات و زندگیه . اکثر ادما از به دنیا امدنشون پشیمون نیستن چون زندگی یه فرصت فوق العاده برای تجربه ی تمام اتفاقات جهان که ممکنه وقف مرادت باشه یا نباشه . بنظرم بیشتر راجبش فکر کن 

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️