2777
2789
عنوان

من خیلی ادم حوصله سربریم پیش نامزدم🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست
اره دقیقا ادم باید بدونه تو کدوم شرایط چیکار کنه چی بگهبعضیا انقد بلدنمنم که ریدم

😂😂بیا باهم توی این سرما هندونه بخوریم بشاشیم توی این وضع

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزد من فقط شنوندست😐اصلا چیز زیادی تعریف نمیکنهالان دقت کردم فهمیدم فقط من گویندم🥲چه بازیهایی؟وای ...

خوب شاید نامزدت شخصیت درون گرایی داره ترجیح میده آروم یه جا بشینه 

مثلا سنگ کاغذ قیچی بازی میکنیم هر کی ببره به بازنده یه سیلی میزنه یا اسم و فامیل اینجور چیزا یا میریم بیرون 

من لحن آروم ندارم اما خیلی بی مزه ام😂 منم نمیدونم نامزد کنم یه روزی باید چیکار کنم یا وقتی پیش کراش ...

بعضیا هم قشنگ حرف میزنن هم میتونن جذاب حرف بزنن هم چیکار کنن به چشم طرف مقابلشون بیان

خوب شاید نامزدت شخصیت درون گرایی داره ترجیح میده آروم یه جا بشینه مثلا سنگ کاغذ قیچی بازی میکنیم هر ...

واقعا همو میزنین؟😂😂😂محکم؟😂از دست هم نارحت نمیشین؟

من چکه دومو بخورم میزنم زیر گریه که اگه دوسم داشتی منو نمیزدیم😂😂

نه فکر نکنم درونگرا باشه واقعا

میدونم برونگرا نیست ولی درونگراهم نیست

واقعا همو میزنین؟😂😂😂محکم؟😂از دست هم نارحت نمیشین؟من چکه دومو بخورم میزنم زیر گریه که اگه دوسم دا ...

من محکم میزنم ولی اون نه خیلی آروم میزنه  در واقع نوازش می‌کنه دلش نمیاد ولی من تمام زورمو خالی میکنم😂😂

خیلی به خودت برس و شیک باش کنارش همین جذبش میکنه وقتی کنار همین پاشو براش چایی بریز همیشه یه کیک یا ...

مشکل اینه پول ندارم به خودم برسم🥲نامزدم بهم میگه من برای این چیزا مهم نیست

ولی به نظرم چرت میگه خیلی هم برای مردا مهمه

ببین مثلا ببین چی دوست داره مثلا اگ فوتبالیه ببین تیم مورد علاقه اش چیه تو تیم رقیب شو بردار باهم کل بیندازید و فوتبال نگاه کنید .. پسرا معمولا ps خیلی دوست دارن باهم بازی کنید شرطی بزنید سر و کله ی هم … شیک زدن یاد بگیر نمیدونم اینا جوابه یا نه همه اش از ذهن مریض و فیلم میاد 😂

تازه میخوام برم سر یه کاری تو مراحل استخداممولی اصلا امیدی به استخدام ندارم چون خیلی سخت میگرفتن برا ...

اینکه اتفاق های سر کار رو بگی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻