2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پسر من همینجور بود.تا سالها شب ادراری داشت ،درست مراعات میکردم مایعات ندم بخوره ولی ربطی نداشت .ابن شب ادراری معمولا ارثی ،یا خودتون یا همسرتون شب اداری نداشتید ؟ 

من هم خودم تا سالها شب اداری داشتم هم همسرم داشته دیگه پسرمون نورالانور شد .

بعد مدتی هم که دوره اش گذشت شب اداری ها تموم شد ولی بخاطر شب اداری هاش استرسی بهش وارد نکردم چون خودم هم بچه بودم میدونستم دست خود بچه نیست خود بچه هم از این کار معذب میشه .

شما اول برو کلیه هاش را چک کن اگه دکتر گفت کلیه هاش مشکلی نداره به خودت و شوهرت رجوع کن ببین شب اداری نداشتید

به نظر این نکات رو رعایت کن شاید درست شد

شبا سردی یا چای بهش نده

جاشو گرم نگهدار

قبل خواب ببرش سرویس بهداشتی

ببین اگر از چیزی میترسه رفعش کن

شبا کنارش بمون تا بخوابه شاید مشکل از اینجاست و بهش اطمینان بده که مراقبشی

اگر دید حل نمیشه ببرش چکاب و مشاوره

در طول روزم زیاد سردی نده سعی کن بیشتر گرمی بدی و بلافاصله بعد سردی ی چی گرم بخوره

براش داستان یا لالایی بگو قبل خواب کا راحت بخوابه شاید خواب بد میبینه

من همینا به ذهنم رسید ایشالله که جواب بده لطفا برای مشکلش دعواش نکن یا نزار کسی بفهمه که مسخره کنن

واقعا؟

اره من داداش خودم شب ادراری داشت مادرم دیوانه شده بود از دستش تا اول راهنمایی جیش می‌کرد تو جاش 

تا خدا خیر بده یه بنده خدایی گف کباب کردیم پخت اصن انگار معجزه شد از همون شب به بعد دیگه اصن جیش نکرد تو جاش