2777
2789
عنوان

ماهی چقد خرج میکنید همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 66 پست
بخدا دلم میخواد زایمان کنم برم یه رنگ موی خوشگل بزارم لباس خونگی بخرم رنگی رنگی دلم گرفته لباسم اندا ...

😅😅رنگ مو رو هستم ولی بچه بیاد وقت سر خاروندنم نداریم فک کنم بدتر خونه نشین بشم 🥲

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا دلم میخواد زایمان کنم برم یه رنگ موی خوشگل بزارم لباس خونگی بخرم رنگی رنگی دلم گرفته لباسم اندا ...

بهد که نی نی ت بیاد اصلا وقت نخواهی داشت مثل من که الان بیدارم واسه نوزادم تا بخوابه

قبلا ۳ باشگاه میدادم جراحی کردم نمیرم فعلا 

۱ لیزر ۳۰۰ ارایشگاه اگ مجلس دورهمی باشه فقط موهامو اتو یا فر میکنم اونم ۴۰۰ 

دوبار درماه من پسرمو میبرم رستوران دوبارم با همسرم میریم 

۴۰۰ ۵۰۰ هرماه یچیز بهداشتی میخرم مثلا ی ماه بادی اسپلش تا ۳ ۴ ماهم میره ماه دیگ ریمل ماه دیگ رژ 

لباسم خودم فقط با پول خودم لباس زیر میخرم بقیه رو همسرم میگیره کلا با ۴   ۵ تومن میرسونم 

پول اسنپ و اینا اصلا نمیدم اصولا با شوهرم میرم مواقعی ک ننها میرم ماشینوازش میگیرم یا با پدرم میرم 

بیشترین خرجی ک میشه خوراکی و هوسانه پسرمه🥴

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزم منم پارسال مثل شما بودم الان دخترم ی سالشه 

ولی سعی کن قبل اومدن نی نی در کنار خرید های نوزاد برای خودت هم وسایل ولباس بخری چون بعدش همه ی روزت با اون تنطیم میشه اینطوری خوت هم اذیت نمی شی 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

خرج ندارم  شاید دوتومن چون هیچوقت از شوهرم پول نخواستم کارتش پیشمه  خیلی جلو خودمو میگیرم خرج نکنم یکم وضیتمون ناجورع😐😐

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم منم پارسال مثل شما بودم الان دخترم ی سالشه ولی سعی کن قبل اومدن نی نی در کنار خرید های نوزاد ب ...

استراحت مطلقم🥲🥲منازل سازمانی هستیم با مرکز خرید یک ساعت فاصله داریم.لباس نینی هم باباش میره عکس میفرسته من انتخاب میکنم.خیلی روزای سختیه خدا کمک کنه

استراحت مطلقم🥲🥲منازل سازمانی هستیم با مرکز خرید یک ساعت فاصله داریم.لباس نینی هم باباش میره عکس می ...

اگه میتونی آنلاین بگیر یا همسرتون برای شما هم اونطوری بخره که برای نی نی میخره چون بعد زایمان لباس نو حس خوبی بهت میده و ....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
ی تومن مگه چند تا لباس زیر آخه ی یوتین خوب ۶۰۰ تومن شرت خوب۲۰۰

متوجه نشدم منطورتون اینه کمه ؟ نمیدونم اخه من یه پالتو و شلوار گرفتم پنج تومن شد البته برند و فکر نمیکردم لباس زیر اینقدر بشه