2777
2789
عنوان

تجربتون در زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطوری تونستی بیخیال باشب

میدونی من ادم عصبی و استرسیم خب بعد که اینا اینجور میگفتن تو روشون میگفتم خجالت بکش زن گنده ای ۳۸ سالته من عروستم 

شوهرم باهاشون دعوا میکرد و فوش کاری میشد تهش میدیدم عه؟صورتم جوش زده عه قلبم درد میکنه عه زتدگیم شده همش حرف اونا الان هرچی میگن من و شوهرم فقط میخندیم عشقم اونا از حسودیشونه بیخیال باش به خودت برس چرا به خاطر اونا خودتو نابود کنی

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

چچقدر خوب اینجوری شدی خدایا من چطوری میتونم اینجوری بشم

وقتی تیکه انداختن یا اصلا نگاه نکن و جواب نده مثلا به گوشی نگاه کن الکی بخند یا بگو وای این چه کلیپ قشنگیه 

یاهم نگاه کن تو چشمشون و بخند

تو دلت بگو نگاه چقدر از حسودی دارن اتیش میگیرن خودت خندت میگیره

اونام بیشتر حرص میخورن و پاره میشن و کم کم دیگه تیکه نمیندازن

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

ببین من یهو نمیتونم جواب زن و مردی که همسن پدر و مادرم هستن رو بدم یا نمیتونم بزارم هرچیزی بگن، بخاط ...

نمی‌فهمم این چیه باد گرفتید خب همسنشون هستن ک هستن دلیل نمیشه به خودشون اجازه بدن بی احترامی کنن 

من پدر و مادرمم طوری باهام حرف نمیزنن ک ناراحت بشم چ برسه به دو نفر دیگه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چطوری تونستی این مدلی بشی💔

وقتی دیدم فقط دارم به خودم و زندگیم ضرر میزنم تصمیم جدی گرفتم

هم خودم هم شوهرم کلی تغییر کردیم بعدش شوهرم واقعااااا آرامش بیشتری داره چون غرغر و گریه و ناراحتی نمیکنم ولی بهش میگم خیلی عادی مثل حرف زدن معمولی میگم فلانی اینجوری گفت فکر کرد حرفش بزام مهمه من تو دلم بهش خندیدم ، دیگه همین باعث شد اونم اطرافیانش رو بشناسه به مرور بدون دعوا و اعصاب خوردی 

چه غلطی بکنم😭😭😭احساس میکنم دارم نابود میشم

من وسولس عکری دارم شاید شمام داشته باشید اگ زیاد فک میکنی

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم