2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 بخدا فیکه مگه میشه شوهرش نفهمه همچین چیزی رو

بخدا همش حقیقته من حوصله توضیح ندارم لطفا کسی باور نمیکنه نخونه بعدشم نمیتونم بیام سیر تا پیاز ماجرا بگم که چی شده و چی نشده مجبورم خلاصش کنم

الان روز مرد نزدیکه پرو پرو پیام داده اصلا نیازی نیست برام کادو بگیری همین که مثل قبل باز بیایی خونم ...

آخی گوگولی 

جواب هم میدی ؟!

خب همین پیام رو نشون شوهرت بده و یک عمر خودت رو راحت کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
لطفا بعدش برام گزارش بزنید تاپیک نمونه

کسی نیست منم رفتم خدافظ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره میشه ایقدر ازاین اتفاقا میوفته.شوهرش حتما اعتماد داره و فکرشو نمیکنه که برادرش نسبت به زنش حس دا ...

دقیقا همینطوره برادرشوهرم خیلی موذی و دورو هست اینقد بهمون کمک مالی کرده اینقد خوب کرده شوهرم هیچ وقت باور نمیکنه بارها شده بخاطر برادرش باهام دعوا کرده که من چرا احترامشو ندارم

آخی گوگولی جواب هم میدی ؟!خب همین پیام رو نشون شوهرت بده و یک عمر خودت رو راحت کن

جناب کارآگاه من اگه میخواستم به شوهرم بگم همون چندسال پیش که باهاشون زندگی میکردم و هرروز چشمم تو چشمش بود میگفتم حتما نمیشه بگم

جناب کارآگاه من اگه میخواستم به شوهرم بگم همون چندسال پیش که باهاشون زندگی میکردم و هرروز چشمم تو چش ...

نوشتی باورش نمیشه خب پیام داده خودش مدرکه مگه یا دروغه یا خودت هم آب و بند دادی 

خلاصه فعلا

من باورت کردم اسی.یوقت گول نخوری خصوصا اینکه پول خرج میکنه واستون بخدا جدی میگم همچین اتفاقی تو فامی ...

نه چرا گول بخورم از این اتفاق ۷ سال میگذره من دمشو چیدم الانم قطع رابطه کردم. فقط الان میگه دیگه آدم شده اصرار داره باز مثل قدیم برم خونشون اون بیاد خونمون نمیدونم حرفشو باور کنم یا نه

نوشتی باورش نمیشه خب پیام داده خودش مدرکه مگه یا دروغه یا خودت هم آب و بند دادی خلاصه فعلا

شما به تهمت زدنت ادامه بده بالاخره که گناهش می‌افته گردنت بعدش بینم چطور میخوای حلالیت بطلبی

شما به تهمت زدنت ادامه بده بالاخره که گناهش می‌افته گردنت بعدش بینم چطور میخوای حلالیت بطلبی

برو بابا حوصله داری خدا منتظر تاپیک و کامنت من و شماست 

شب خوش