2777
2789
عنوان

فردا سه تا امتحان دارم ولی…

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میشه کسی از خوندن درسای تجربی لذت ببرههدفت برای دانشگاه چیه ؟پزشکی؟

کلا از کتاباش خوشم میاد 

اینجوری بگم هدف نهایی پزشکیه ولی هدف اولیم خوندن کتابخانه خیلی بهم اعتماد به نفس میده وذهنمو درگیر خودش میکنه،واقعا لذت میبرم

منم ترم سه یه رشتم مرخصی دارم میگیرم براکنکور نمی‌خوام حسرت بمونه تودلم بااینکه رشته خودمو دوست دارم ...

دقیقا وضعیت منو داری،خیلی سخته  به دوتا هدف علاقه داری هر دوتاش گرایش داری 

بعد من تو برهه ای هستم که میخوام هردو رو بخونم ‌پاس کنم خیلی فشارروانی بهم وارد شده

دقیقا وضعیت منو داری،خیلی سخته به دوتا هدف علاقه داری هر دوتاش گرایش داری بعد من تو برهه ای هستم که ...

منم این ترم انتخاب واحد کردم ولی نرفتم سرجلسه خداتومن هم پول شهریمه

استرس کنکور هم هست 

درمان میکنم 🫂

کلا از کتاباش خوشم میاد اینجوری بگم هدف نهایی پزشکیه ولی هدف اولیم خوندن کتابخانه خیلی بهم اعتماد به ...

خب اگر ۷۰ واحد پاس کردی میتونی فوق دیپلم روانشناسی بگیری بعد برو دنبال هدفت

منم این ترم انتخاب واحد کردم ولی نرفتم سرجلسه خداتومن هم پول شهریمهاسترس کنکور هم هست درمان میکنم 🫂

اینکه میگم دلم میسوزه از گدا بودن نیستا،چون الان در وضعیتی که قرون به قرون واقعا به زحمت درمیاد

خب اگر ۷۰ واحد پاس کردی میتونی فوق دیپلم روانشناسی بگیری بعد برو دنبال هدفت

اما درکل تصمیم گرفتم این ترم تمام شد 

ترم بعد فقط ۱۲واحد عمومی واسان بردارم

این ترم مشکلی برام پیش آمد دانشگاه بیست واحد برام برداشت 

البته چهارروز دیگه امتحانات تمومه نمی دانم چرا اینقدر فشاری شدم

اره

اشتباه محضه

من انسانیم دوستم تجربی درسش از من به شدت عالی تر بود همه نمراتش بیست الان میخواد بره فرهنگیان میگه هیچکدوم از رشته های تجربیو نمیاره همش استرس داره خودتو به دردسر ننداز منم دوماه تجربی خوندم فقط از دور قشنگه 

اشتباه محضهمن انسانیم دوستم تجربی درسش از من به شدت عالی تر بود همه نمراتش بیست الان میخواد بره فرهن ...

برای همینه که نمی تونم رشته خودمو رها کنم

چون همه اینو میگن واقعا میترسم رشته خودم رو رها کنم

اما درکنارشم برای چیزی که تلاش نکردم نمی تونم نسخه بپیچم که نمی تونم اینجوری تم به اعتماد به نفس خودم آسیب زدم وهم حسرتشو به دلم گذاشتم

چرا دوست واشناهای من همه قبول شدن؟اونها خونشون رنگین تر من بود

حداقل حق تلاش کردن رو نمی خوام از خودم بگیرم

من ۱۲تومن دادم نرفتم خیلی حالم بده ولی خب الان مثل چی ازحرص میخونم

فدای سرتون،حالا که گذشته دیگه بهش فکر نکنین

خوبه که بالاخره تصمیم گرفتین دنبال یه خرگوش بدوین

من همش حس می‌کنم دارم دوتا هدف رو دنبال می‌کنم واین خطاست

اما ترس رها کردنشو هم دارم