2777
2789

ما نامزدیم حوله تن پوش نخی خریدم 

بعدا هم برای مسافرت به دردش میخوره

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست دارم این و‌یراش بخرم اویز ماشین با عکس دخترم و پسرم‌میدونم عاشقش میشه نمیدونم شهرخودمون حایی هست یا نه سفارش هم گفتن۱۵روژ طول میکشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دوست دارم این و‌یراش بخرم اویز ماشین با عکس دخترم و پسرم‌میدونم عاشقش میشه نمیدونم شهرخودمون حایی هس ...

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مبارک باشه گلم

سلامت باشید🌸

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
وایی خوبه چنده

باسلام۱۴۵و۲۴۵اینا بود 

ولی دلم‌میخولد بدونم چ‌مغازه هایی میتونم بگیرم ک سفارش ندم

عزیزم 🥺

دو ساله به خاطر مریضی پدر و مادرم سر کار نرفتم حسابدار بود همش میبردمشون از این بیمارستان به اون بیمارستان دست تنها نه ماشینی داریم نه چیزی تمام کارهای خونه و بیرون با منه ۳۷ سالمه یه اتاق از خودم ندارم یعنی یکی سرفه کنه از خواب میپرم خواستگار آمد مامانم راهش نداد یعنی اگه مریض بشم یکی ندارم یه لیوان آب دستم بده تازه دو قلتو و نیمشون باقیه هیچ کاری تا حالا برام نکردن یه خونواده سمی به تمام معنا ناراحتی اعصاب گرفتم از دستشون به یه ورشونم نیست   

باسلام۱۴۵و۲۴۵اینا بود ولی دلم‌میخولد بدونم چ‌مغازه هایی میتونم بگیرم ک سفارش ندم

وایی آره خیلی ایده خوبیه ببین بهتره از عکاسی سوال کنی اونا اگه خودشون نداشته باشن احتمالا می‌دونن کجا داره