2777
2789
عنوان

تا حالا شده رابطه دو نفر خراب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی ممکنه کاملا غیر ارادی باشه ،باید خیلی حواستون باشه.من مجرد بودم دوسه باری با دوستم و همسرش رفتم برای خرید عقدشون به عنوان خواهر نداشته دوستم بعد دیدم همسرش کلا یه جور دیگه شد خیلی صمیمی شد باهام در صورتی که من اصلا نه میخندم نه حرف میزنم پیش نامحرم خیلی عادی بودم،هر موقع میخواستن برن بیرون همسرش میگفت به دوستتم بگو بیاد من بخاطر رابطشون کلا رفت و آمدمو محدود کردم و از اون موقع به بعدم هیچوقت وقتی همسرش هست نمیرم پیشش

به قصد نبود یلحظه مغزم کار نکرد خیلی عصبی بودم 

آخه رفیق بچگیم که کلی خاطره داشتیم باهم دعوا کرده بودیم که البته مقصر شوهرش بود همیشه به رابطه ما حسودی می‌کرد شکاک بود ....

سر یه اتفاقی دوستم خیلی ناحقی ونامردی کرد از رو شیرینی رفته بود خصوصی ترین چیزای زندگی من و به شوهرش گفته بود 

یروز شوهرش زنگم زد هرچی از دهنش دراومد بهم گف گف تو ج ن د ه ای بدکاره ای فلانی یه حرفای خیلی بد بد گف آره فلانی گفته فلان موقع فلان کردی بل کردی ال کردی 

منم بهش گفتم به فلانی بگو جای این که سرش تو ک و ن من باشه یه درمونی برای اعتیادش پیداکنه

ازاین جا شوهرش فهمیده بود که دختره اعتیاد داره و...

بعد چند ماه شنیدم سراین قضیه طلاق گرفتن 

و واقعا عذاب وجدان داره خفم میکنه روزی لحظه ای نیس نارحتش نباشم.... 

البته خیلی سعی کردم مختصر بگم

از اون بیشتر قبلش به این آتیش گرفته بودم ک شوهر عوضیش رفته بود ده تاام گذاشته بود روش به بابای طفلیم زنگ زده بود 

شکستن غرور پدرمو اون لحظه واقعا به چشم دیدم...و رابطه من وپدرم هیچ وقت دیگه مثل قبل نشد 

شوهرش ک شماره بابامو نداشت رفیقم داده بود دیگه بعدش پیش همم بودن موقع زنگ زدن توقع داشتم حداقل دیگه ...

این دوستت واقعا عوضی بوده اگه هم جدا شدن به خاطر این بوده که دو تا آدم بدجنس به تور هم خورده بودن اعتیادش رو هم دیر یا زود شوهرش می فهمیده!  برای این موجودات عذاب وجدان نداشته باش. 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!