2777
2789
عنوان

میخوام اون دکتری که گفت عمل لوزه اسونه سرپایه دهنشو جر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ان شاالله هرچه زودتر خوبه خوب شین

تو بزرگسالی هم میشه عمل لوزه کرد؟ همسرم لوزه هاش بزرگه اگه بشه عمل کرد که خیلی خوبه، ۳۶ سالشه

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
۳۱ سالمه خودتو برای روزای سخت اماده کن اول اعصابتو قوی کن بعد عمل کن البته عمل لازمیه لوزه هام خیلی ...

آره برای منم لازمه لوزه هام حفره دار شده،، خیلی ترسوم امیدوارم که خوب پیش بره با حرف شما بیشتر استرس گرفتم 🥲

الان میتونی غذای له شده بخوری ؟یا فقط مایعات مث سوپ و اینا؟

بله میتونم 

منتها باید اول شیاف بزارم دردو قطع کنه بعد بخورم 

وگرنه درد فک و گلو امونمو میبره

برنج و اینام جرات نمیکنم بخورم میترسم خونریزی کنه 

عزیزم از کجا فهمیدی دخترت لوزه داره دخترمن ۴سالشه گاهی دهنش بو میده تا چندروز بعد خوب میشه بعد اب ای ...

بوی بد دهان 

تیرگی زیر چشم

بد ریخت شدن قیافش مخصوصا فکش

خرو پف های بیش از اندازش

نفسم ک نمیتونس بکشه کلا راه تنفسش بسته شده بود

پارسال باید عمل میشد ترسیدم هفته پیش بردم اصلا اذیت نکردد کاش پارسال عمل میکردم دخترمم اینقدر عذاب نمیکشید

منم لوزه دارم نمیدونم عمل کنم یا نه

منم نمیخواستم عمل کنم یه روز جو گرفتتم رفتم معاینه 

دکتره گفت این بمونه بدخیم میشه 

اینقدر منو ترسوند فرداش بهم وقت عمل داد

هنوز گیج و منگم چیشد اصلا که عمل کروم 

بله میتونم منتها باید اول شیاف بزارم دردو قطع کنه بعد بخورم وگرنه درد فک و گلو امونمو میبرهبرنج و ای ...

اصلا نترس 

آروم آروم غذای میکس شده شروع کن ب خوردن 

بستنی زیاد بخور خیلی خوبه 

آب قلم هم خوبه قوت داره 

و استراحت زیاد 

فعالیت کم

و سعی کن خلط گلوت بیرون بدی آروم 

چیزی قورت نده 

بوی بد دهان تیرگی زیر چشمبد ریخت شدن قیافش مخصوصا فکشخرو پف های بیش از اندازشنفسم ک نمیتونس بکشه کلا ...

ن دختر من فقط موقع خوردن اب صدامیده و دهنش هر چندماه یبار تت چندروز بو میده ک با مترونیدازول خوب میشه

منم همون روز عمل کردم الان یکم فقط بهتر شدم هیچی هم نمیتونم بخورم

من اول بهش بستنی میدادم دردشو قط میکرد همه چی میخورد

اصلنم غذای ابکی نخورد 

سنشم کمه بخاطر همون ریاد اذیت نکرد

بوی بد دهان تیرگی زیر چشمبد ریخت شدن قیافش مخصوصا فکشخرو پف های بیش از اندازشنفسم ک نمیتونس بکشه کلا ...

عزیزم بدریخت شدن قیافه یعنی چی ؟

من از وقتی عمل کردم همسرم میگه صورتت خیلی روشن تر شده 

نمیدونم چه ربطی داره 

من میگم شاید چون خون ازم رفته اینطور شدم

منم نمیخواستم عمل کنم یه روز جو گرفتتم رفتم معاینه دکتره گفت این بمونه بدخیم میشه اینقدر منو ترسوند ...

منم از بچگی لوزه دارم فقط زمستونا یکم باد میخوره گلوم درد میگیره وگرنه مشکل دیگه ای ندارم

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
ن دختر من فقط موقع خوردن اب صدامیده و دهنش هر چندماه یبار تت چندروز بو میده ک با مترونیدازول خوب میش ...

نه فک نکنم ازون باش

یا دندونش خرابه یا شایدم معدش عفونت داره که با مترانیدازول خوب میشه