2777
2789
عنوان

پدرتون فهمید باردارید عکس العملش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بابای منم همچین طرز فکری دارهولی ما دخترا دوس داریم بابامون یکم لوسمون کنه 🥺😅دوس داشتم حداقل ...

اره ولی متاسفانه بعضی باباها بلد نیستن

گروه قرمز❤️ وزن 
پدر منم توی دوران بارداری هیچ عکس العملی نداشت فکر کنم ،فقط منتظر بدنیا اومدنش بود اینقدررر دوست دخت ...

دقیقا درست میگی 

مامانم میگه وقتی بهش گفتم داری بابا بزرگ میشی اولش گفته شوخی میکنی بعد مامانم گفته نه واقعا میگم 

میگه چند لحظه رفت تو فکر بعدش یه لبخند زد 😂😂🥺

اره خجالتی ک هست تو این مسائل یکم سنتی نگاه میکنه ولی اخه ادم اولین نوشو حداقل یه پیامک میده تبریک م ...

عزیزم من خواهر شوهرم سومیش رو باردار شده بود همش خجالت می‌کشید. از اینکه سومی بود طوریش نبود می‌گفت چون حاصل اون کاره خجالت میکشم😐😐😐😐

ممنونم‌ مهربونم، خدابیامرزه رفتگان شما رو🌺🌺مرسی عزیزم‌نوشته هات چه‌حس خوبی بهم داد ممنونم🫂

قربونت برم ❤️❤️ ما وجود فیزیکیشون رو حس نمیکنیم 

اما همیشه هواسشون هست و مراقبن 

ما یکی از اقواممون مادرشون فوت شد و دختر مجرد داشت 

البته سن دختره کم نبود اما مجرد بود 

خودش میگه همیشه تو شرایط های خاص و مهم مامانم میاد تو خوابم باهاش حرف میزنم یا میگه نگران نباش درست میشه و واقعا هم حل میشه اون مسئله 

پدر مادر حتی اگ جسمشون نباشه روحشون همیشه کنار بچه هاشون هست ❤️❤️ 

قربونت برم ❤️❤️ ما وجود فیزیکیشون رو حس نمیکنیم اما همیشه هواسشون هست و مراقبن ما یکی از اقواممون ما ...

🥺🥹درسته واقعا هم همینه، همیشه کنارمون هستند و حواسشون ب ما هست🌹🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا درست میگی مامانم میگه وقتی بهش گفتم داری بابا بزرگ میشی اولش گفته شوخی میکنی بعد مامانم گفته ن ...

دختر من از لخظه ای که اومد دنیا پدرم مثل پروانه دورش میچرخید اینقدر قربون صدقه اش میره حتی الان که هشت سالشه و نوه اول بود وقتی میره خونه کسی یا زنگ بهش میزنن پنج دیقه فقط میگه نوه ام فلان کار میکنه اینجوریع 😂بهش میگیم همه که عاشق این بچه نیستن وقت مردم رو نگیر ،همه تعجب کردن فک میکردن بابام بی احساسه

الان که اینو مینویسم خیلی دلم شکسته من دیروز دیگه متوجه شدم قلب بچم نزد اما به کسی نگفتم پدرم اومد گ ...

عزیزم ... خیلی متاسفم 💔

چند هفته بودی ؟ 

واقعا نمیدونم چی بگم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و هر زمان خودت خواستی جاش برات پر شه

دختر من از لخظه ای که اومد دنیا پدرم مثل پروانه دورش میچرخید اینقدر قربون صدقه اش میره حتی الان که ه ...

وایی چه قشنگ با این توصیفی ک کردم دلم غش و ضعف رفت 🥺🥺

خدا واسه همدیگه حفظتون کنه 

عزیزم من خواهر شوهرم سومیش رو باردار شده بود همش خجالت می‌کشید. از اینکه سومی بود طوریش نبود می‌گفت ...

اره لعنتی انگار همه میفهمن ادم چیکار کرده😂😂

ولی خب تا بوده همین بوده دیگه 🤕🤕