2777
2789
عنوان

پدرتون فهمید باردارید عکس العملش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 63 پست
تبریک نگفت ولی خوشحال شد. چی رو تبریک بگه آخه

شما از باباهای سنتی هم جدی تر و سختگیرتری که😁😁 یعنی چی چیو تبریک بگه؟😐 خب بارداری و بچه دار شدن دخترشُ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابیامرزشون، روحشون قرین رحمت و آرامش 💔منم پدرم فوت کرده، همیشه میگفت بابا یه نوه برای من بیار ببر ...

روحشون شاد باشه 💔🥺

مطمئن باش بابات میبینه همه اینارو 

اصلا فکر نکن ک نمیدونه 

اونا از ما خیلی عالم تر هستن به اتفاقات 

اخه چرا باباها انقد سخته براشون این چیزا ؟؟ انگار ب غرورشون بر میخوره من همچین حسی دارم

دخترشونو گا.. خوشحالم باشن 😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامانم میگفت وقتی به بابات گفتم گفت اه بهت گفتم بیا یه بچه دیگه هم بیاریم اونا آوردن ما موندیم😐😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ما تو حالت عادی رو در وایسی تداریم اما بابام کلا یکم سنتیه طرز فکرش شاید واسه همینه

پدر منم توی دوران بارداری هیچ عکس العملی نداشت فکر کنم ،فقط منتظر بدنیا اومدنش بود اینقدررر دوست دخترم داره که حد نداره خیلی به هم وابسته ان 

ناراحت نشو از رفتارس چون پدر ایرونی کمی غیرت و حیا دارن ولی قلبا واست خوشحاله 

خدابیامرزشون، روحشون قرین رحمت و آرامش 💔منم پدرم فوت کرده، همیشه میگفت بابا یه نوه برای من بیار ببر ...

خدا بیامرزه ولی مطمعن باش اون دنیا خوشحالن و از همه چی اگاه . من قبل اینکه تست بزنم و مطمعن شم مرحوم بابام و داداشمو خواب دیدم

من شوهر خودم سر اولی اصلا واکنشی نداشت سر دومی ولی وحشت کرد الان جفتشونم دوست داره بابامم استوری گذاشته بود دارم پدربزرگ میشم🤕 البته بابای من جوونه مادرمم جوون بود تو ۳۹ سالگی فوت شد ۵ ماه بعدش بارداری اولم بود ۱۰ ماه بعد زایمان اولم بارداری دومم

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

خداروشکر کن که بابات هست . من که ندارمش

منم بابا ندارم

جديدا يه ميديو ميزارن كه همه ميان بچتو ببينن ولي پدرت اومده بچشو ببينه

دلم ميگيره😖

با اينكه الان مجردم ولي دوست داشتم بابامم بود پيشم🥲

روحشون شاد باشه 💔🥺مطمئن باش بابات میبینه همه اینارو اصلا فکر نکن ک نمیدونه اونا از ما خیلی عالم تر ...

ممنونم‌ مهربونم، خدابیامرزه رفتگان شما رو🌺🌺

مرسی عزیزم‌نوشته هات چه‌حس خوبی بهم داد ممنونم🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بابای من چندبار اومد تبریک بگه روش نشد اما عوامل پشت صحنه میگن انقد استرس بارداری منو داشته ک شنیده ...

اخی چ بامزه 

من از چند روز پیش ک مامانم خبرو داده بهشون 

روم نشده برم خونشون هنوز 😂😂 میگم بزار هضم کنن تو خودشون بعد برم

خدا بیامرزه ولی مطمعن باش اون دنیا خوشحالن و از همه چی اگاه . من قبل اینکه تست بزنم و مطمعن شم مرحوم ...

ممنونم فداتشم،‌ خدابیامرزه رفتگان شما رو🌹🌹

عزیزم🥺🥹