2777
2789
عنوان

عروس همسایه

147 بازدید | 6 پست

عروس همسایمون دو سال پیش مهریه شو گذاشت اجرا  300میلیون گرف ولی طلاق نگرفت  برگشت سر خونه زندگیش الان بازم مهریه شو گذاشته اجرا  میگه همه ی مهرمو میخام ولی طلاقم نمیخام  

بعضیا مهریه‌رو فقط برای طلاق نمیگیرن که!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا مهریه‌رو فقط برای طلاق نمیگیرن که!

میدونم  ولی واقعا چه کاریه ی بار گرفته  بازم میخاد  دو  تا بچه داره خودش چهار ماهه رفته خونه ی باباش بچه هاشم پیش شوهرش گذاشته ینی اصلا عشق دوس داشتن معنی نداره واسشون

میدونم ولی واقعا چه کاریه ی بار گرفته بازم میخاد دو تا بچه داره خودش چهار ماهه رفته خونه ی باباش ...

زندگی خودشونه عزیزم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑