2777
2789
عنوان

عکس خودم و خواستگارم

356 بازدید | 32 پست

من ازدواج دومم هست 

و یه دختر ۷سالع از ازدواج قبلم دارم 

و خواستگارم مجرده و خیلی دوستم داره 

من قصد ازدواج نداشتم 

چون 

مضطرب هستم استرس و ترس از اینده دارم 

اما ایشون پا تو یه کفش کردن و قراره شب جمعه با خانواده بیان

و شرایط خواستگارمم اینه ک مجرد هست 

و یک سال از من کوچیک تر

شرایط مالی خوبی ام داره 

باز سوالی هست بپرسین 

چون نیاز ب راهنمایی دارم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس نزار میزارن تو اینستا

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

میگن عکس نذارید!!!!!!!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

واقعا جدیدا اینجوری شده؟؟؟

ااره 

اصلا نزار اصلا و ابدا

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

تورخدا اگه ازدواج کردی هواست ب دخترت باشه 🥲نگو این آدم خوبیه از این کارا نمیکنه 

من هزارررر نفرو دیدم  دو‌‌ر از جون دخترت بهشون ناپدریا تجاوز میکنن خواهرانه بهت میگم مراقب دخترت باش حالا ن تنها با این مرد با هرکی ازدواج کردی