2777
2789
عنوان

منظور خاستگارم از این سوالش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست
بعد چندماه بعد تاپیک میزنی که ازدواج م نمیدونم چرا سر نمیگیره؟ بستنم؟ ....خواهر گلم اصلا سوالش بد نب ...

اخه وضع پدر من ۱۰ برار بهتر از اونه من برام عجیب بود که چرا پوزخند زد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی مرتیکه فک کرده کیه ارزش ادم به پول خانوادش نیس بهتر که ردش کردی وگرنه اگر ازدواج میکردین از اون ...

اخه من بابام ده برابر اونا وضع مالیش بهتزه هیچی کم نداریم

خونتون چجوریه اسی؟ خوبه یا بده؟

خونه مون بزرگه ویلایی  حدودا۳۰۰ متره بابام همه چیز داره وضع مون از اون مرتیکه خیلی بهتره نمیدونم این حرکت چیپش برا چی بود

خونه تون اوضاعش چطوره؟ کوچیکه؟ معمولیه؟ اگه آره که احتمالا مسخره کرده بنظرم ردش کن باز

اخه از لحاظ مالی ما بهتریم چرا باید مسخره کنه شاید فکر کرده پول مون حرومه نمیدونم

وا چرا سوال مسخره.خب باید بدونه راجع به وضعیت مالی خانواده دختر.واقعا انتظار دارید یه نفر ندیده نشنا ...

😐

دختره رو میخاد بگیره یا اموال خانوادشو

قطعا تو خونشون رفته از لحاظ اینکه ندید بدید نیستن از رفتارشون مشخصع و همین کافیه دیگه این خونه مال کیه ب اون چ

میتونه حقوق بپرسه برای زندگی مشترک یا چه کاری زن میکنه یا چقدرخانواده عروس کمک هزینه ازدواج میدن اونم از سر لطف..

تو مملکت ما مردا ان ک مهمه وضع مالیشون

زنا فقط ظاهری مهمه

Oh baby
😐دختره رو میخاد بگیره یا اموال خانوادشوقطعا تو خونشون رفته از لحاظ اینکه ندید بدید نیستن از رفتارشو ...

همه چی مهمه.حتی وضع اقتصادی تک تک خانواده.اخلاق خانواده.همه چی.با یه نفر ازدواج نمیکنی با یه خانواده داری ازدواج میکنید.باید هر چیزی رو دونست...بیماری های جسمی بیماریهای روحی روابط بین فامیلی...همه چی

همه چی مهمه.حتی وضع اقتصادی تک تک خانواده.اخلاق خانواده.همه چی.با یه نفر ازدواج نمیکنی با یه خانواده ...

داری برعکس میزنی اینا مربوط ب خانواده شوهره اکثرا

اینجا ایرانه عزیزم ایده آلی برخورد نکن

Oh baby
داری برعکس میزنی اینا مربوط ب خانواده شوهره اکثرااینجا ایرانه عزیزم ایده آلی برخورد نکن

هیچ فرقی نداره...همینطوری بی شناخت ازدواج میکنید که نی نی سایت پره از تاپیک جنگ و جهاد و‌طلاق