2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی دارم بخدا راست میگم بهت ضایعات مربوط به سکتع کاملا با میگرن فرق داره من تو سر خودممم هست خوب ...

یعنی اگر اون کانون ها خدایی نکرده برا سکته یا چیز دیگه ای بود می‌گفت تو‌ گزارش؟شما چند وقته میگرن داری؟دارو چی میخوری

یعنی اگر اون کانون ها خدایی نکرده برا سکته یا چیز دیگه ای بود می‌گفت تو‌ گزارش؟شما چند وقته میگرن دا ...

من هیچی نمیخورم والله من بخاطر مشکل چشمم ام ار ای شدم شانسی فهمیدیم میگرنه

اره اگر برای سکته باشه بهش میگن حمله ایستمیک میزنه حتما

کیست سینوس تاحالا نشنیدم. بعد چیکار باید کرد براش؟

نمیدونم گلم اینقد برای تومورم دارم درمان میشم ک فعلااونونرفتم دکتربایدبرم حلق وبینی

نخواستین بشه دیدین شد   
نمیدونم گلم اینقد برای تومورم دارم درمان میشم ک فعلااونونرفتم دکتربایدبرم حلق وبینی

الهی بگردم. ان شاالله زودتر مراحل درمان و طی میکنی. میدونم خیلی راه سختی داری. منم دوستم تومور داشت که متاستاز کرده بود. دو ماه پیش یهو گفتن هیچ اثری از سرطان نیست. ان شاالله شماهم همینجور خوش خبر بیای بگی تموم شد درمانم 

الهی بگردم. ان شاالله زودتر مراحل درمان و طی میکنی. میدونم خیلی راه سختی داری. منم دوستم تومور داشت ...

واقعا گلم من ب معجزه خداایمان دارم مرسی گلکم ان شاءالله خیره برامنم آره خیلی سخته 

نخواستین بشه دیدین شد   
واقعا گلم من ب معجزه خداایمان دارم مرسی گلکم ان شاءالله خیره برامنم آره خیلی سخته

اره دوست من تو پناهگاه حیوانات کار میکرد. دو تا سگ و یه گربه هم داشت که حمایتی بودن و کلی دوا درمونشون کرده بود. همیشه میگم دعای اون زبون بسته ها گرفتش براش معجزه کرد

اره دوست من تو پناهگاه حیوانات کار میکرد. دو تا سگ و یه گربه هم داشت که حمایتی بودن و کلی دوا درمونش ...

اره گلم بلاخره یجای کارخیردست آدم میگیره 

نخواستین بشه دیدین شد