2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم  دقیقا شرایط من و جاری  ام هست ولی بر عکس شما

من همسرم پزشک هست خودمم دکتری دارم و کارمندم.اوایل که جاریم عقد کرده بود من بهش گفت اومد به من گفت منم دوس داشتم درس بخونم و خانواده ام اجازه ندادن.خیلی همش این و می‌گفت خیلی شرایط برا خودش سخت کرده بود. جاریم سیکل هست. من بهش گفت من فکر میکنم خواهر کوچک ترمی هر کس شرایط  زندگیش فرق میکنه من تو شرایطش قرار گرفتم تونستم درس بخونم هیچ برتری نسبت به تو ندارم .سعی کردم بهش نزدیک بشم بهش محبت کنم ولی متاسفانه  اون از هر حرف من یه داستان درست می‌کرد که من مثلا خودمو براش میگیرم و...که دیگه من کلا ازش فاصله گرفتم

خواستگارم متولد ۷۲

برادراشون ؟

اگر سنشون بالا باشه که خیلی مشکلی ندارید 

به هر حال توصیه میکنم به داشته های خواستگارتون فکر کنید و ویژگی های مثبتش رو به یاد بیارید 

اینجوری کم کم دل گرم میشید 

بله خواستگارم سومی هست متولد ۷۲ برادرش یکی ۵۷ یکی هم ۶۰

حدس میزدم . یه دوره هرکی دانشگاه میرفت سریع به شغل مرتبط با رشته اش دست پیدا میکرد مثه الآن نبود .

شغل خواستگار شما هم آزاد محسوب میشه . از نظر درآمدی بد نیست . هنوز جوانه و جا بیفته درآمدش بیشترم میشه .

عزیزم دقیقا شرایط من و جاری ام هست ولی بر عکس شمامن همسرم پزشک هست خودمم دکتری دارم و کارمندم.اوای ...

ولی من خودم لیسانس بهداشت دارم و دانشجوی روانشناسی هم هستم من یکم حساس شدم روی موقعیت خواستگارم ولی به نظرتون الان این مثال رو برای من زدید که چیو ثابت کنید دوباره بخونید چیزایی که نوشتید رو 

ولی خانم های برادر خواستگارم خیلی خوب بودن و وایب مثبتی ازشون گرفتم

برادراشون ؟اگر سنشون بالا باشه که خیلی مشکلی ندارید به هر حال توصیه میکنم به داشته های خواستگارتون ف ...

برادراش یکی ۵۷ هست که دوتا پسر داره یکیش هم ۶۰ یه دختر داره

حدس میزدم . یه دوره هرکی دانشگاه میرفت سریع به شغل مرتبط با رشته اش دست پیدا میکرد مثه الآن نبود .شغ ...

اره اونا زود جا افتادن 

ولی منو خواستگارم جفتمون درس خوندیم ولی هیچی

اونها متاهلن؟زنهاشون چجوری آن ..تنها راهش رابطه ی خیلی کمه

اره برادر بزرگش دو تا پسر داره خانمش هم ساده هست 

ولی دومی یه دختر داره زنش خیلی باکلاسه و مغرور