2777
2789
عنوان

بی پول ترین و بی قیافه ترین فامیل منم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیممنتها من دوتا هم بچه دارماینده بی پول اونا در برابر خواهرزاده هام واقعا خیلی برام ناراحت کنند ...

خب عزیزم چرا این اشتباه و کردی ۲ تا طفلی رو با وضع مالی نامناسب بدنیا اوردی حداقل از الان به بعد تلاش کن براشون

ماشالله بهتون واقعا اراده ی قوی میخواد🤌 من خودمم یوقتایی ناشکر میشم ک خیلی بده

خدا جوری بهم لطف کرد یه همسر خوب نصیبم کرد و الانم تو دلی دارم . خانوادم هاج و واج موندن .همونا که از ترس سربارشدنم منو روندن از خودشون

خدا جوری بهم لطف کرد یه همسر خوب نصیبم کرد و الانم تو دلی دارم . خانوادم هاج و واج موندن .همونا که ا ...

چقد حس خوب به به🤌👌🥹 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند 

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...
آخه من دلم میخاد زیبا باشم

یا پولاتو جمع کن برو زیبایی انجام بده یا اینکه برو سرکار پول جمع کن و زیبا کن خودتو . من حسرت یه لباس خوب تو دلم بود . سرکار مسخرم میکردن بخاطر لباسام

بالاخره خداوند هرکسی رو یک شکلی ساخته و هرکسم قراره ب دل ینفر بشینه واینم بگم زندگی محدوده شمامیتونی به خاطر ظاهری ک دوستش نداری اعتماد بنفستو از دست بدی و اززندگی فاصله بگیری و میتونی ب اون چیزی ک هستی علاقمند باشی و اعتماد بنفس داشته باشی و تلاش کنی برا قشنگتر شدن زندگیت ...چون همه ی ما فقط یکبار زندگی میکنیم یک نقطه شروع داریم یک نقطه پایان  و وسطشو خودمون میسازیم 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤