2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرسه که نمیری چون با مدرسه که نمیشه خوند ۱۵

میرم😂

نه بابا من از شنبه تا چهارشنبه مدرسم و همیشه شیفت صبح بعد میام خونه تا صبح روز بعد ۷ یا ۸ ساعت درس میخونم

وای روزای تعطیل ۱۰،۱۳ یا ۱۵ بیشتر نه

الان دیروز به خدا ۱۳ ساعت درس خوندم یعنی برا ۱۰۰ رفتم امتحان فنون بود یعنی کتابو زیر رو کرده بودم رفتم اصلااااااا سوالاش غولی بودن همه ناراضی بودن خیلی ناراحت شدم 

میرم😂نه بابا من از شنبه تا چهارشنبه مدرسم و همیشه شیفت صبح بعد میام خونه تا صبح روز بعد ۷ یا ۸ ساعت ...

اها فکر کردم منظورت اینه هر روز ۱۵میخونی و فارغ التحصیلی

به خودت سخت نگیر زیاد

بخون ولی نمیخواد خودتو بکشی

مفیدش ۱۰ ساعتمیانگین ۱۲ ساعتچندبارم ۱۳ ساعت خوندم ولی دیونه شدم فقط😂

من پ ا ر ه شدم😂

دیروزو ۱۳ ساعت خوندم امتحان فنون داشتم یعنی کتابو زی رو کردم برا ۱۰۰ رفتم نه ۲۰ بعدددد اصلااااااا ی سوالایی آورده بود بعضیاشون تو کتاب بود بعضیا از رو معده و فک کنم نتی بود همههههه ناراضی بودن منم میخواستم منفجر شم

بعد ی سوال من خودم اصلا نمیگم زیاد درس میخونم پیش دوستام الان امروز همشون میگفتن زیاد نخوندیم یکی میگفت ۱ ساعت یکی میگفت هیچی یکی میگفت ۲ ساعت هی کم میگفتن راست میگن؟؟

اها فکر کردم منظورت اینه هر روز ۱۵میخونی و فارغ التحصیلیبه خودت سخت نگیر زیادبخون ولی نمیخواد خودتو ...

نه به خدا این روزا آیندمون میسازن 

من باید تا اولای ۴۰۵ دهم،یازدهم و دوازدهم رو ببندم 

میخوام تابستون دهم و یازدهم رو ببندم 

دوازدهمم موقع خودش