2777
2789
همه پنجاه شصت ساله معذبم خوب

دیگه حالا احترام گذاشته دوس داشته برو دیدی حوصلت نمیشه واقعا حوصله سربر هست بگو خب دیگ من برم تا شمام راحت باشین خیلی تا اخرش واینسا مثلا بگو دوس داشتم بیام ببینمتون یکم پیشتون باشم دیگه باید برم فلان کار دارم ببخشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه کاری نداری برو چرا نمیری خب ،مشکل خاصی باهاش داری یا فک میکنی بری مشکلی برات درست میکنه ؟

نه اصلن سنمون بهم نمیخوره شاید بخوان حرفیبزنن یا چیزی خب آدم معذبی دیگه 

خدایا شکرت

عزیزم تو این نی نی سایت خانم هایی تاپیک میزنند که مادر شوهرشون اصلا محلی بهشون نمیزاره و آه و فغان سر میدن که وا حسرتا طرف بی محلم کرده، بنده خدا شما رو با احترام دعوت کرده چرا نری 

عزیزم اگه مادر شوهرتو عین مادر خودت ببینی خوشحال هم میشی که تو جمع اونها باشی.

اصلا خوش نمیگذره نرو... من یه بار تو جمعشون بودم یکیشون گفت هر کی شوهرش خوب باشه پیر نمیشه کدوممون پوستش بهتره مادرشوهرم میگفت فلانی یعنی من پسر من حرف نداره خیلی خوبه و... حالا شوهرم اصلا تحفه ای نیست و من با کوچیکترین فرد اون جمع حداقل بیست سال تفاوت سنی داشتم چه مقایسه ای بود😒

اگه بری هر بار توقع داره همراهیش کنی چه تو میزبانی چه مهمانی که دعوتش کنناگه دوست داری خب برو شاید ج ...

مشکل اینه اصلن بهم نمی‌خوریم.نه برا پذیرایی نمیگه من خودمم مهمون خونش بشام نمیزارع کاری انجام بدم تا حالا کاری نکردم براش

خدایا شکرت