2777
2789
شکایت نکردی

نه!! برا عروسی خواهرم میخواستم موهامو رنگ کنم، وقتی سوزوندشون و با سواری که میگرفت پودر میشدن و از سرم جدا میشدن تو شوک بودم، خود آرایشگرها حالش بد شد، ولی من اصلا گیج بودم، به عروسی فکر میکردم، به اینکه بعد از سالها شوهرم راضی شده بود من موهامو دکلره کنم، به اینکه الان برم خونه و موهای تیکه شدم رو ببینه چیکار کنم!!!

آرایشگره از اینایی بود که تو یه طبقه خوشون کار میکرد، میدونستم طلاق گرفته و سرپرستی پسرش باهاشه، نمیدونم چرا، اصلا به شکایت فکر نکردم، تا ماه ها  اشتم سرکوبهای شوهرم رو می‌شنیدم و شبها گریه میکردم، بعدها شکایت به ذهنم رسید ولی شوهرم همراهم نبود!! 

الهی🥹دوساللل خیلیهمنم کوتاه کردم یک هفتس ولی خیلی پشیمونم چون زیادی کوتاه شده

منم خیلی پشیمون شدم من خیلی رو موهام حساسم من از ۳ سالگی تا۱۰ شالگیم موهامو نزدم موهام خیلللللی بلند بود خیللللی یه همسایه داشتیم ک همکلاسیمم بود این موهاش شپش گزفت و موهاشو زدم از حرصش ی بار قیچی برداشت نصف موهای منو زد نگو اون قیچی الوده بوده موهای منم شپش گرفت هرکاری کردن درمان نشد و موهامو از ته با ماشین زدن سادمه ۱ ماه مریض شدم بعد اون نزدممممم تا ۱۶ سالگیم ک  هرسال فق ۵ سانت میزدم مرتب بشه  ک بازم زدم وارایشگر دست شکسته رید تو موهام تازه با اون حال برام چتری هم زد😭😭😭😭😭😭😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه!! برا عروسی خواهرم میخواستم موهامو رنگ کنم، وقتی سوزوندشون و با سواری که میگرفت پودر میشدن و از س ...

باید شکایت میکردی هرچس باشه اون باید اول تست از موهای تو میگرفتم دقیقااا عین همین اتفاق کپی همین اتفاق شما برای دختر دایی من افتاد ک برا عروسی خواهرش بعد شال ها شوهرش راضی شد و زد و اینطوری شد انکار دختر دایمی😂😂😂ولی خب اون با خودم اومد ارایشگاه  ما شکایت کردیم و ارایشگره هزینه رزمانشو داد 

منم خیلی پشیمون شدم من خیلی رو موهام حساسم من از ۳ سالگی تا۱۰ شالگیم موهامو نزدم موهام خیلللللی بلند ...

ووواااایییی 😑😑

باز دیگه چتری چرا اخه

منم ده سال بود کوتاه نکرده بودم این ارایشگرع گف عزیزم خیالت راحت یجوری کوتاه میکنم با کش بسته شع 

کوتاه کرد دیدم کش ک هیچی گیره زده نمیشه 😑

چقد این هفته پیش گریه کردم😑💔😂

باید شکایت میکردی هرچس باشه اون باید اول تست از موهای تو میگرفتم دقیقااا عین همین اتفاق کپی همین اتف ...

میدونی، شوهر من اگه اتفاقی بیوفته اولین نفر من رو مقصر میدونه و حسابی سرزنشم میکنه و اعصابم رو خورد میکنه، اون موقع اصلا به من حق نمیده و اولش حق رو به شخص ثالث ماجرا میده، بعد ها تو صحبتاش شاید حق رو به من بده!

اون روز، تولد پسرم هم بود، زهرمارمون کرد،!

حتی نمی‌گفت این بدبخت موهای بلندگو از دست داده، بذار کمی بهش دلداری بدم،

شبا آنقدر برا تنهاییم گریه میکردم تا خوابم می‌برد.

میدونی، شوهر من اگه اتفاقی بیوفته اولین نفر من رو مقصر میدونه و حسابی سرزنشم میکنه و اعصابم رو خورد ...

الهی بمیرم برات خواهری خدا نینی هاتو برات حفظ کنه بشن پشت و پنناهت