2777
2789

سال ۱۴۰۱. ماه رمضان ۱۴ فروردین بود

سال ۱۴۰۲ هم ۳ فروردین شروع شد

ولی من یادمه عید امسال ۱۴۰۳ فرداش همه روزه بودیم

بعد الان دیدم امسال ماه رمضان ۲۲ اسفند شروع میشه

پس چجوری بود که پارسال فروردین هم از سومش روزه گرفتیم

هم امسال عید حتی ۱ فروردین هم‌روزه بودیم 

خیلی گیج شدم یکی منو قانع کنه

۱۲ اسفند رمضانه عزیزم 

قانع چرا ؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

ماه رمضان یک ماه قمری هست، سال قمری ده روز کمتر از سال شمسی هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون هرسال ماه رمضان ده روز زودتر میاد بخاطر اختلاف سال شمسی و قمری این اتفاق می‌افته 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پس چرا سرچ زدم نوشته رمضان ۱۴۰۳ شروعش ۲۳ اسفندسرچ کنید خودتون

اشتباهه عزیزم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

شروع ماههای رمضان:

۳ فروردین ۱۴۰۲

بعدی ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ بوده

بعدی ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ خواهد بود

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩