2777
2789
عنوان

خانم هایی که شاغل بودید خودتون جهیزیه خریدید یا پدرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه منم گناه دارم اول جوونی خودم بندازم تو قسط و هرچی درمیارم بدم جهیزیه

خیلی ها اینطوری رفتن سر خونه و زندگیشون

حالا پدرتم تا جایی که می‌تونه کمک کنه خیلی خوبه 

ولی نه اینکه فشار بهش بیاری

چی میگه همسرتون

بابات دوست نداشت، جهیزیه واست نخرید، پولاشا گذاشته واسه پسراش

البته به صورت شوخی میگه ولی خوب یه جوری میشی، انگار ارزش نداشتی واسه خانوادت

البته من هنوزم معتقدم وظیفه پدر نیست که وسایل زندگی دو نفر دیگه را تامین کنه و خودش را بندازه تو قرض و سهتی

من پدرم 60 سالشون بود و دلم نمیومد ازشون بخوام

البته که پدرم نمیخریدن و میگفتن کافیه زیاد میخری، نیاز نیست

ولی خوب من مادرشوهرم واسه خواهرشوهرم خیلی وسیله خریدن و خودشونم جهاز عالی داشتن واسه همین انتظار جهیزیه خوب داشتن، درعین حال که اصلا نیومدن جهیزیه ببینن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

ببین اینکه میگم زیاد خریدم، واقعا زیادی خریدم

مثلا بابام سرویس 18 نفره چینی خریده بودم، قدیمی بود طرحش، میگفتن همین کافیه واست

ولی منمن یه 12 نفره چینی جدید، 24 نفره سرویس آکروپال و 6 نفره سرویس بلور دم دستی اضافه خریدم

واسه همین بهت میگم به اندازه بخر، پدرت کمک کنن در حد جهیزیه ساده، شما هم هزینه کن که زیاد روی پدرتون فشار نیاد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹