2777
2789
دقیق نمیدونم ولی ازمایش خون بنظرم زود معلوم میکنه من ک خودم ۵ هفته بودم رفتم ازمایش مثبت اومد از موع ...

شما هفته اولم علائم بارداری داشتید ؟اخه من کلا ۵ روز گذشته از رابطم ولی تهوع دارم دل درد کمر درد و سینه درد خفیف ولی پریود نشدم و ترشح سفید دارم ممکنه تو ۵ روز واسه بارداری باشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هفته اولم علائم بارداری داشتید ؟اخه من کلا ۵ روز گذشته از رابطم ولی تهوع دارم دل درد کمر درد و س ...

هیچ علامتی نداشتم. فعلا زوده نرو بزار چندروز بگذره اگه پریود نشدی بی بی چک بزن بعد برو آزمایش خون

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
شما از همون هفته اول علائم بارداری داشتید؟

من بدنم حساسه از فردای رابطه علائمم شروع شد خیلی شبیه علائم پریودی بودن ولی کمی متفاوت چون حساسه بدنم خودم میفهمیدم ک باردارم ینی یجورایی مطمئن بودم با اینکه بچه اولمه و تجربه ندارم علائمش تو تاپیکام هس نوشتم خاستی ببین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺
علایمتون چطوری بود گلم

خیلی مشابه پریودی ولی من چون بدنم حساسه خودم میفهمیدم ک برای باردارین

مثلا دقیقا از فردای رابطمون کمردردام شروع شد مث پریودی ولی بیشتر یکم شکمم اینا نبض میزد بخاطر افزایش جریان خون و ...

سینه درد و سفت شدنش اینا بود داخل تاپیکام هس خاستی ببین الان باز دقیق یادم نیست چطور بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺