2777
2789
عنوان

این اختلاق قدبنظرتون برای زوج آزار دهنده اس عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دوبار طلاق گرفته و دوباره زن همین آقا شده ما ازش بدمون میاددخترشاه پریون هم باشه ب چشم ما زشت و ...

دوبار ازهمین آقا طلاق گرفت؟

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

هیچ وقت درک نکردم که میایید از بقیه میپرسید این اختلاف قدمون بده یا خوبه

خب اخه عزیزمم  اختلاف قد نهایتااا بخواد به چی ختم بشه؟ چیزی جز رابطه ج؟ اونم تازه خیلیاا اوکین و میگن مشکلی نیست

پس چیش بده؟ نظر مردم؟ نظر مردم و بریز دور

خیلی چیزهای مهم تری وجود داره ایشالا تو چیزای دیگه اختلاف نداشته باشید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان یسریا میان میگن لطفاً مردای قد بلند روبذارید برای دخترای قد بلند 😶😶😂

اومدن😂

لزوما هر دختر قد بلندی رو کسی نمیپسنده به دور از هرگونه حسادت واقعا خانمای قد بلندی که دیدم ۹۰ درصد زشت بودن😂

خدا از یع جا میگیره به یه جا دیگه میده

هیچ وقت درک نکردم که میایید از بقیه میپرسید این اختلاف قدمون بده یا خوبهخب اخه عزیزمم اختلاف قد نها ...

دقیقا این اختلاف قد فقط همون اوایل به چشم میاد بعدش خیلی عادی میشه همه چیز اختلاف قدی ما چه تاثیری دقیقا میخاد رو زندگی خودمون یا بقیه بذاره😅

هیچ وقت درک نکردم که میایید از بقیه میپرسید این اختلاف قدمون بده یا خوبهخب اخه عزیزمم اختلاف قد نها ...

من خودم قدمو دوست ندارم بار ها هم به عمل قد فکر کردم میدونم آخرش با این عدم اعتماد به نفس راجب قد اینکارو میکنم از صورت کم ندارم از موقعیت اجتماعی هوش ذکاوت اخلاق رفتار همه چی اوکین ولی قدمد هیچوقت باهاش کنار نیومدم

این یه تبلیغ نیست راه کمکه

حداقل پول ۲ تا چیپس میشه

یه برنامه هس به اسم (میلی )خودم اول باور نکردم با کد دعوت وارد شدم ۲۶ تومن به قرآن داد 

شما هم میتونید وارد شید با کد دعوت ۲۶ تومن میده 

بعد با شماره یکی دیگه وارد بشی هم ۲۶ به تو هم ۲۶ به اون جمعا ۸۰ تومن!!!!

کد دعوت milli-t7k5d

پول گرفتی منم دعا کن

همون لحضه میتونی پولو بزنی به حسابت یا تو کیف پولت بزاری بمونه

اومدن😂لزوما هر دختر قد بلندی رو کسی نمیپسنده به دور از هرگونه حسادت واقعا خانمای قد بلندی که دیدم ۹ ...

من عاشق قد بلندم خیلی خیلی زیادددد

ولی خب ندارم (قیافم ندارم 😭😂) 

ولی جدی منم قد بلند زشت زیاد دیدم

البته که آبجیای نینی سایت همشون از هر لحاظ کاملن ♥️✨

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..