2777
2789
عنوان

چه غلطی کنم امشب مهمون داشتیم خوابم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 20 پست
الان خوب شدی ؟ورزش دکتر گفت نیاز به باشگاه نیست فقط حتما روزی یساعت پیاده روی برم . و اینکه یوگا یا ...

هیچ بایدی در کار نیست روحیتو بالا نگه دار همه چی درست میشه 

من بعد زایمان پریودم منظم شد اما تنبلی به راحتی کامل برطرف نمیشه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
از کلمات منفی استفاده نکن خداروشکرکن تنت سالمه، مسائل زنانه رو بیماری و مریضی ندون مثبت اندیش باش گل ...

قربونت برم 

دعام کن خوب شم‌.

اقدام تاحالا نکردیم ولی شوهرم بچه میخواد دکترم گفت اول خوب شو بد بچه 

دارم دغ میکنم چند شب پیش رفتیم خرید برای این رژیمی که دکتر داده شوهرم  غر زد انقد میخوابی انقد بد غذایی خیلی دلم شکست هر چی گفتم از این به بعد رعایت میکنم

مردم تا چهار صبح بیدارن منم یکیشون ...بعد من مریض شدم🥲🥲💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای گریه انقد تاثیر داره ؟ چقد سر شوهرم غر زدم خدایا‌

اصلا از استرس دوری کن اروم باش خودتم عصبی نکن فرداهم روز خداست میدونی که قبل از تایم خواب وبیدار اولویت ریلکس بودن روح وجسم خودته

قربونت برم دعام کن خوب شم‌.اقدام تاحالا نکردیم ولی شوهرم بچه میخواد دکترم گفت اول خوب شو بد بچه دارم ...

ن سخت نگیر عزیزدلم این یه مسئله رایج خیلیا با تنبلی باردار شدن نگران نباش به خودت انرژی و تلقین مثبت بفرست خدا برات میسازه گلم، ازمسیر لذت ببر حرص هیچیو نخور

هیچ بایدی در کار نیست روحیتو بالا نگه دار همه چی درست میشه من بعد زایمان پریودم منظم شد اما تنبلی به ...

پس چرا دکترم گفت اگه سه ماه طبق رژیمم‌ پیش بری خوب میشی 

یعنی الکیه 🥲 ای بابا

تا چند وقت تو رژیم بودی؟

پس چرا دکترم گفت اگه سه ماه طبق رژیمم‌ پیش بری خوب میشی یعنی الکیه 🥲 ای باباتا چند وقت تو رژیم بودی ...

قطعا بی تاثیرنیس ولی اول واخر کارو خدا جفت وجور میکنه ولی اصلاح سبک هم نتیجه میده ان شاءالله