2777
2789
عنوان

میگم میشه بهم انرژی مثبت بدین

63 بازدید | 15 پست

من متاسفانه از این ویروس جدیده گرفتم دکتر ولی گفت کرونا گرفتم خیلی میترسم بمیرم البته یکماهه درگیر شدم میشه دلداری بدین یه چیزی بگین خواب ندارم از ترس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن میتونم راحت نفس بکشم ولی انقد فکرم خراب شده الان نفسم بالا نمیاد. از ترس

عهه خوبه پس من نفسم نمی‌تونستم بکشممم از داخل همه ورم کرده بودن چیزی نمیشی بابا خیالت راحت دکتر هم واسه خودش گفته یه مریضی سادست مثل همه آنفولانزاها

به نظرم من هیج وقت از چیزی نترس حتی واقعا بترسی رفیق شو باهاش، من یه دوستی داشتم الان کاناداست دوران مدونا و قرنطینه و این حرفا ... بعد اینم کرونا گرفته بود می‌گفت خیلی میترسیدم چون ریم به شدت درگیر بود می‌گفت یه روز دیگه تسلیم شدم به جای ترسیدن باهاش حرف میزدم یعنی کرونا رو آدم فرض میکردم تو دوران قرنطینه سرفه میکردم به کرونا میگفتم حاج خانوم بیا  کاراتو جمع کن ریمون درد گرفت😂 و اصلا دیگه برام مهم نبود می‌گفت من اونموقع تو تنهایی خودم با طبیعت ارتباط گرفتم و من که جلب توجه میخواستم طبیعت این توجه رو بهم میداد هرجا میرفتم حس میکردم درختا واقعا دارن بهم سلام میکنن ماشینا و کوها وجود دارن و زندن باهام حرف میزنم الانم استاد دانشگاه در کاناداست اینو گفتم بدونی که شاید قراره زندگیت کلا عوض شه و پا بزاری به یه زندگی بهتر و شاید وقوع یک زندگی نو در راهه