2777
2789
عنوان

چت همسرم با همکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا معلوم شاید با اون زنه بعد عقد همکار شده یا زنه مخشو زده

نه از قبل همدیگه رو میشناختن چون وقتی پیاماشون رو رفتم بالاتر اون موقعی که هنوز باهم عقد نکره بودیم باهاش چت کرده بود

مشکوکه.....علتش می‌پرسی چی میگه؟

میگه من کلا بدم میاد از اینکه چک بشم

بدم میاد کسی به گوشیم دست بزنه چون حریم خصوصیه

حتی به خواهرزاده شم که ۳سالشه و خیییلی دوسش داره گوشیشو نمیده

نه از قبل همدیگه رو میشناختن چون وقتی پیاماشون رو رفتم بالاتر اون موقعی که هنوز باهم عقد نکره بودیم ...

ااوهم پس واقعا شاید بینشون چیزی نباشه باهاش قشنگ حرف بزن بگو من خوشم نمیاد تو با کسی گرم بگیری از این حرفا اگ دیدی شوهرت بازم کار خودشو کرد 

با زنه خرف بزن بگو به شوهرم دیگ حق نداری تکس بدی از این حرفا 

چون الان اگ جلوی اینا رو نگیری ممکنه زندگیت خراب بشه خدایی ناکرده 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

ااوهم پس واقعا شاید بینشون چیزی نباشه باهاش قشنگ حرف بزن بگو من خوشم نمیاد تو با کسی گرم بگیری از ای ...

باهاش حرف زدم میگه فقط دوست معمولیه، با بقیه همکارای مرد هم چت میکنه

باهاش حرف زدم میگه فقط دوست معمولیه، با بقیه همکارای مرد هم چت میکنه

باش بگو من خوشم نمیاد نگی بهش که بهت شک دارم بگو من بهت اعتماد دارم ولی بازم دوس ندارم با ی غریبه اینجوری حرف بزنی همین 

اگ دیدی بازم تکرار کرد واقعا با زنه حرف بزن 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

متاسفانه باهات رو راست نیست... الان که عقدین اینه، فردا نری تو زندگیت حرص بخوری، داغون بشی🥺

از همین میترسم

گاهی وقتا میگم شاید من دارم اشتباه میکنم و چیز جدی نیست

گاهی وقتا هم حساس میشم و میگم من خودمو زدم به خواب آخه چرا باید ۲تا همکار انقدر باهم صمیمی باشن؟

از همین میترسمگاهی وقتا میگم شاید من دارم اشتباه میکنم و چیز جدی نیستگاهی وقتا هم حساس میشم و میگم م ...

اشتباه نمیکنی 

حست درست میگه

با خانواده ت یا مشاور مشورت کردی؟؟ 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
تاعقدی ازش مطمئن شو.اینکه تودستشویی ببره و...... یه جای کارش میلنگه

درستهههه

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400