2777
2789
عنوان

کسی با دعا به درگاه خدا به خواستش رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم برا امضاتون آیت الکرسی خوندم التماس دعا

ممنون عزیزم چشم حتما 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
میخونم ساعت ۴ هم میرم جوشن کبیر بخونم دعای توسل میخونمدعای صحیفه سجادیه و... ولی...

پس ان شاالله میشه ولی فالگیر و د عا نویس و اینا اشتباهه توبه کن سمتشون نری ک خدا کمکت کنه ان شاالله 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
میشه به منم بگید چیا بودن و چطوری ؟؟؟

عزیزم حاجت های سخت و محال بودن خیلی سخت بودن.

شما مثل دستور امضام نذر کن بزن رو اسم کاربریم میاد روشش و اینکه بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و حرمت ائمه و شهدا مصلحت دار کن به حاجتم برسم و چله سوره واقعه بردار

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
پس ان شاالله میشه ولی فالگیر و د عا نویس و اینا اشتباهه توبه کن سمتشون نری ک خدا کمکت کنه ان شاالله

توبه کردم

دیگه بمیرم هم اگه بگن فلانی درست می‌کنه عمرا دیگه نمیرم

توبه کردمدیگه بمیرم هم اگه بگن فلانی درست می‌کنه عمرا دیگه نمیرم

اره تا خدا نخاد هیچی نمیشه گلم

عزیزم حاجت های سخت و محال بودن خیلی سخت بودن.شما مثل دستور امضام نذر کن بزن رو اسم کاربریم میاد روشش ...

مرسی واقعا 

حتما انجام میدم 

و خبرشو بهتون میدم بعد ۴۰ روز 😔

من همه راهی رفتم تقریبا بیشتر نذرها رو انجام دادم دیگه دارم تا امید میشم لطفا دعا کن برام شاید خدا د ...

عزیزم ناامید شیطان هست .خدابزرگه نگران نباش راه های بازشدن گره های زندگی زیاده .یکیش ختم استغفار هست 

مثلا استغفار حضرت علی علیه السلام و استغفار امام صادق .

و همینطور انواع نذرهای مربوط به ائمه و شهدا .

و گره گشاترین و ساده ترین دستور برای حاجت روا شدن  سیر کردن فقیر گرسنه هست یه غذایی بهتره که در منزل پخته بشه به نیت رضای خداوند و بازشدن گره زندگیت درست کنن ببر بده به یه فقیر بخوره.بعدش بگو دعام کن برای حل مشکلم آمین بگو .

اگه چهل تا فقیر باشن بهتره .مثلا میتونی چهل تا لقمه نون و پنیر هم ببری بین کودکان کار یا زباله گردها یا کارگرهای ساختمانی که سر میدون ها میمونن برن سرکار اونجا خیرات کنید .و همینطور برید سر مزار شهدای شهرتون مخصوصا گمنام 

بهشون توسل کنید مزارشون رو بشورید بعدش گلاب بپاشید 

بخواین دعاتون کنن .اگه تهران هم هستید برید سرمزار شیخ رجبعلی خیاط توسل کنید بهشون بخواین دعاتون کنن .دعای شیخ رد نمیشه .همینطور میتونید ۴۰ تا کاربر گرفتار انتخاب کنید هرشب به نیت حاجت روا شدن اون ۴۰ نفر سوره واقعه بخونید ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو بشه .این دعا کردن در حق دیگران باعث میشه خودتون زودتر حاجت روا بشید من هربار اینکارو کردم شکر خدا نتیجه گرفتم .هر نذری هم میکنید نیتتون رضای خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روا شدن خودتون ..منم به شرط لیاقت دعاتون میکنم .الهی به زودی زود خداوند حاجت دلتون رو بده 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
عزیزم ناامید شیطان هست .خدابزرگه نگران نباش راه های بازشدن گره های زندگی زیاده .یکیش ختم استغفار هست ...

ممنون عزیزم اکثر چیزها که گفتی رو انجام دادم ولی سیر کردن فقیر نه به فقیر پول دادم ولی کسی نمی‌شناسم که براش غذا درست کنم ببرم بدم خیلی دارم زجر میکشم اینقدر حال روحی ام خراب شده بچه هام و همسرمم دارن اذیت میشن دارم دیوونه میشم خودم از خودم بدم میاد باز هم دعا میکنم ممنونم بابت حرفهات لطفا شما هم منو دعا کنید ..

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ممنون عزیزم اکثر چیزها که گفتی رو انجام دادم ولی سیر کردن فقیر نه به فقیر پول دادم ولی کسی نمی‌شناسم ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم برات سوره واقعه میخونم 

توکلت بخدا باشه .انشاءالله تمام غم و ناراحتیهات تبدیل به شادی بشن 🤲💚