عزیزم ناامید شیطان هست .خدابزرگه نگران نباش راه های بازشدن گره های زندگی زیاده .یکیش ختم استغفار هست
مثلا استغفار حضرت علی علیه السلام و استغفار امام صادق .
و همینطور انواع نذرهای مربوط به ائمه و شهدا .
و گره گشاترین و ساده ترین دستور برای حاجت روا شدن سیر کردن فقیر گرسنه هست یه غذایی بهتره که در منزل پخته بشه به نیت رضای خداوند و بازشدن گره زندگیت درست کنن ببر بده به یه فقیر بخوره.بعدش بگو دعام کن برای حل مشکلم آمین بگو .
اگه چهل تا فقیر باشن بهتره .مثلا میتونی چهل تا لقمه نون و پنیر هم ببری بین کودکان کار یا زباله گردها یا کارگرهای ساختمانی که سر میدون ها میمونن برن سرکار اونجا خیرات کنید .و همینطور برید سر مزار شهدای شهرتون مخصوصا گمنام
بهشون توسل کنید مزارشون رو بشورید بعدش گلاب بپاشید
بخواین دعاتون کنن .اگه تهران هم هستید برید سرمزار شیخ رجبعلی خیاط توسل کنید بهشون بخواین دعاتون کنن .دعای شیخ رد نمیشه .همینطور میتونید ۴۰ تا کاربر گرفتار انتخاب کنید هرشب به نیت حاجت روا شدن اون ۴۰ نفر سوره واقعه بخونید ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو بشه .این دعا کردن در حق دیگران باعث میشه خودتون زودتر حاجت روا بشید من هربار اینکارو کردم شکر خدا نتیجه گرفتم .هر نذری هم میکنید نیتتون رضای خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روا شدن خودتون ..منم به شرط لیاقت دعاتون میکنم .الهی به زودی زود خداوند حاجت دلتون رو بده 🤲💚